Yeni mesaj eklendiği zaman admine mail gitmesinin yolu var mı?

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Kilitli
Demond
Kayıtlı Kullanıcı

Yeni mesaj eklendiği zaman admine mail gitmesinin yolu var mı?

Mesaj gönderen Demond »

Anında müdahale etmek için gelişmiş bir yönetim paneli kullanmanın yolu var mı aceba? Cep telefonuma mail gelse ve anında müdahale etsem? Mail olmasa da olur. Yani telefona bir bildirim gelmesi gibi bir şey?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Yeni mesaj eklendiği zaman admine mail gitmesinin yolu var mı?

Mesaj gönderen ESQARE »

E-postalar spam olarak algılanabileceğinden phpBB'de varsayılan olarak yöneticilere ya da kullanıcılara yeni bir mesaj oluşturulduğunda sürekli e-posta gelsin gibi bir ayar yok. Ancak, tüm forumlara kendiniz abone olursanız yeni mesaj geldiğinde e-posta ya da bildirim yoluyla bilgilendirme alırsınız. Kullanıcı Kontrol Paneli -> Mesaj panosu tercihleri ->Bildirim ayarlarını düzenle sayfasından Abonesi olduğunuz foruma bir başlık oluşturuldu ayarını Bildirimler ya da E-posta olarak seçerseniz her iki türlü ya da sadece bildirim veya sadece e-posta olarak bildirim alırsınız.

Forumlara abone olmak için her Forum kategori sayfasının altındaki "Foruma abone ol" bağlantısına tıklayabilirsiniz.
aboneol.PNG
aboneol.PNG (4.59 KiB) 299 kere görüntülendi
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Demond
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Yeni mesaj eklendiği zaman admine mail gitmesinin yolu var mı?

Mesaj gönderen Demond »

Phpbb gerçekten deniz derya. Çok kolay bir şekilde bu sorunumu da hallettim çok teşekkür ederim esqare...
Kilitli

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir