merhaba arkadaşlar phpbb kullandıgım bir forumum var daha kuralı 2 gün oldu herşeyi yaptım ve hazırladım temadan tut eklentilerine kadar. fakat sitem çok yavaş acayip derecede geç açılıyor ve konuya girdigimdede geç açılıyor. Hızlandırmam için ne yapmam gerek siteyi bırakıyorum test edebilirsiniz
site : http://mybbyardim.com
Forumum Çok Yavaş ?
Re: Forumum Çok Yavaş ?
yeniyim nereye açıcagımı bilemedim kb.
Ne kadar çok eklenti, o kadar yavaşlama söz konusu olur. Kullandığınız bir (veya daha fazla) eklenti sıkıntılı olabilir.
Tüm eklentileri devre dışı bırakın. Bu halde iken sitenizin hızını kontrol edin. Gayet iyiyse, bir tane eklentiyi aktşfleştirin. Tekrar hız kontrolü yapın, yine iyiyse tekrar bir eklenti etkinleştirin... Bu şekilde eklentileri tek tek etkinleştirerek hız kontrolünü yapın. Hangi eklentiyi etkinleştirdikten sonra yavaşlama oluyorsa o eklentiyi kullanmayın.
Bir de beta olan eklentileri kullanmayın. Tam sürümü çıkanını bekleyin veyahut yavaşlamayı göze alın.
Config.php'den debug'u açıp bir de öyle bakmak lazım. Herhangi bir hata var mı diye. Hata yoksa tekrar debug'u kapatın.
Tüm eklentileri devre dışı bırakın. Bu halde iken sitenizin hızını kontrol edin. Gayet iyiyse, bir tane eklentiyi aktşfleştirin. Tekrar hız kontrolü yapın, yine iyiyse tekrar bir eklenti etkinleştirin... Bu şekilde eklentileri tek tek etkinleştirerek hız kontrolünü yapın. Hangi eklentiyi etkinleştirdikten sonra yavaşlama oluyorsa o eklentiyi kullanmayın.
Bir de beta olan eklentileri kullanmayın. Tam sürümü çıkanını bekleyin veyahut yavaşlamayı göze alın.
Config.php'den debug'u açıp bir de öyle bakmak lazım. Herhangi bir hata var mı diye. Hata yoksa tekrar debug'u kapatın.
mybb yardım sitenizde phpBB kullanmanız da ilginç doğrusu?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Tam ben soracaktım o soruyu. Ama bir yönden düşünürsek iyi. Üyeleriniz phpBB sistemini görünce o sistemi bırakıp phpBB ye geçebilirler.
O zaman da üyeleriniz azalır. Yani bu da yanlış bir yol izlediğiniz anlamına gelir diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim.
zamanında çok mybb kullandım. hala daha kullandıgım forumum bulunmakta fakat çok hatalı bir yazılım oldugundan birazda phpbb ye yönelmek istedim buda bu forum üzerine denk geldi
.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir