Forumum Çok Yavaş ?

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Kilitli
wappeN
Kayıtlı Kullanıcı

Forumum Çok Yavaş ?

Mesaj gönderen wappeN »

merhaba arkadaşlar phpbb kullandıgım bir forumum var daha kuralı 2 gün oldu herşeyi yaptım ve hazırladım temadan tut eklentilerine kadar. fakat sitem çok yavaş acayip derecede geç açılıyor ve konuya girdigimdede geç açılıyor. Hızlandırmam için ne yapmam gerek siteyi bırakıyorum test edebilirsiniz

site : http://mybbyardim.com
wappeN
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Forumum Çok Yavaş ?

Mesaj gönderen wappeN »

yeniyim nereye açıcagımı bilemedim kb.
Simuzer
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Simuzer »

Ne kadar çok eklenti, o kadar yavaşlama söz konusu olur. Kullandığınız bir (veya daha fazla) eklenti sıkıntılı olabilir.

Tüm eklentileri devre dışı bırakın. Bu halde iken sitenizin hızını kontrol edin. Gayet iyiyse, bir tane eklentiyi aktşfleştirin. Tekrar hız kontrolü yapın, yine iyiyse tekrar bir eklenti etkinleştirin... Bu şekilde eklentileri tek tek etkinleştirerek hız kontrolünü yapın. Hangi eklentiyi etkinleştirdikten sonra yavaşlama oluyorsa o eklentiyi kullanmayın.

Bir de beta olan eklentileri kullanmayın. Tam sürümü çıkanını bekleyin veyahut yavaşlamayı göze alın.

Config.php'den debug'u açıp bir de öyle bakmak lazım. Herhangi bir hata var mı diye. Hata yoksa tekrar debug'u kapatın.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

mybb yardım sitenizde phpBB kullanmanız da ilginç doğrusu?
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
melihonline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen melihonline »

ESQARE yazdı: 09.01.2019, 13:52 mybb yardım sitenizde phpBB kullanmanız da ilginç doğrusu?
Tam ben soracaktım o soruyu. Ama bir yönden düşünürsek iyi. Üyeleriniz phpBB sistemini görünce o sistemi bırakıp phpBB ye geçebilirler.

O zaman da üyeleriniz azalır. Yani bu da yanlış bir yol izlediğiniz anlamına gelir diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim.
FORUM | FORUM 2 | İki insan açtır. Biri bilimi arayan, diğeri ise parayı...
wappeN
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen wappeN »

zamanında çok mybb kullandım. hala daha kullandıgım forumum bulunmakta fakat çok hatalı bir yazılım oldugundan birazda phpbb ye yönelmek istedim buda bu forum üzerine denk geldi :) .
Kilitli

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir