Merhabalar,
Forumuma kullanıcıların fotoğraf yükleme izinleri mevcut ancak aynı anda birden fazla fotoğraf yükleyemiyorlar. 3.2.5 kullanıyorum. Bununla ilgili bir mod veya YKP'den yapmam gereken bir ayar var mı?
Birden Fazla Fotoğraf Eklemek
Birden Fazla Fotoğraf Eklemek
En son Cag_a_taY tarafından 16.01.2019, 14:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Re: Birden Fazla Fotoğraf Eklemek
YKP > Genel > Mesaj panosu konfigürasyonu > Dosya eki ayarları > Her bir mesajdaki en fazla dosya eki sayısı:
YKP 'den bunu denediniz mi? Ya da forumunuzda bu değer "1" mi ?
Selamlar copyas,copyas yazdı: 15.01.2019, 20:13 YKP > Genel > Mesaj panosu konfigürasyonu > Dosya eki ayarları > Her bir mesajdaki en fazla dosya eki sayısı:
Sorunum birden fazla fotoğraf ekleyememek değil, birden fazla fotoğrafı aynı anda yükleyememeleri. Yani mesajı yazarken dosya ekle kısmında fotoğraf yüklemek istedikleri zaman, tek tek seçmek zorunda kalıyorlar. Oysaki 50 fotoğrafı birden seçip yükleyebilmeleri lazım
Selamlar
Şimdi anladım ne yapmak istediğinizi. Böyle birşeye hiç denk gelmedim. Belki vardı bilemiyorum. Belki de eklentisi vardır. İngilizceniz varsa phpBB eklenti veritabanında arama yapabilirsiniz. Ya da bu forumun eklenti istek bölümünü kullanabilirsiniz.
Eklenti İstekleri
phpBB için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız Eklentiler için bu forumu kullanabilirsiniz.
Ayrıca, o kadar fotografı sunucuda saklamak sistemde bir sıkıntıya yol açar mı diye birilerinden fikir alın. Örneğin :
viewtopic.php?t=15216#p111489
Herneyse daha tecrübeli birileri yardımcı olur umarım.
Şimdi anladım ne yapmak istediğinizi. Böyle birşeye hiç denk gelmedim. Belki vardı bilemiyorum. Belki de eklentisi vardır. İngilizceniz varsa phpBB eklenti veritabanında arama yapabilirsiniz. Ya da bu forumun eklenti istek bölümünü kullanabilirsiniz.
Eklenti İstekleri
phpBB için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız Eklentiler için bu forumu kullanabilirsiniz.
Ayrıca, o kadar fotografı sunucuda saklamak sistemde bir sıkıntıya yol açar mı diye birilerinden fikir alın. Örneğin :
viewtopic.php?t=15216#p111489
Hosting paketiniz sınırsız olabilir ama detaya inince kısıtlamaları olabilir. Kota kısmını geçtim en basitinden sistemin yedeğini almak bile uzun sürecektir. Fotografcılık üzerine sistem kurduğunuz için bunları göze almışsınızdır sanırım.Merhabalar ilk sorunu bilemiyorum ama 2. soruna dair birkaç şey söyleyebilirim. 10 resim diyorsun ama boyut belli değil, 10 megapiksellik iyi bir makineyle çekim yapsan bir fotograf 2-3 MB eder. Oysa sitenin kotası 1 megabaytlık 1024 resimle dolar yıla bölersen düzenli olarak günde 3 resimle limite ulaşır. Ama ondan da önemlisi br de trafik var. Mesela bir tane resmi günde 1000 kişi tıklarsa günlük bir GB trafik kotan gider. Mesela 5 GB lık kotan varsa 5 günde doluverir. Resimleri başka bir resim sitesine yükleyip sitende sadece izletirsen o zaman böyle kota gitmez. Kolay gelsin.
Herneyse daha tecrübeli birileri yardımcı olur umarım.
Selamlar tekrardan,
Sınırsız depolama hakkım var o konuda sıkıntım yok. Şu an 100ün üzerinde fotoğraf var ama boyutu sitenin 238mb. Fotoğrafların 200kb'tan daha büyük olmasına izin vermiyorum.
Bu arada sorunu çözdüm.
Artık dosya ekle bölümünden olmuyormuş. Mesaj yazdığın bu alana direkt sürükle-bırak yapıyormuşsun fotoğrafları o şekilde hepsi otomatik olarak yükleniyor
Sınırsız depolama hakkım var o konuda sıkıntım yok. Şu an 100ün üzerinde fotoğraf var ama boyutu sitenin 238mb. Fotoğrafların 200kb'tan daha büyük olmasına izin vermiyorum.
Bu arada sorunu çözdüm.
Artık dosya ekle bölümünden olmuyormuş. Mesaj yazdığın bu alana direkt sürükle-bırak yapıyormuşsun fotoğrafları o şekilde hepsi otomatik olarak yükleniyor

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir