Başlık görüntüleme sayısı

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Kilitli
Thanatos
Kayıtlı Kullanıcı

Başlık görüntüleme sayısı

Mesaj gönderen Thanatos »

Bir Sorum Olcaktı Sizlere Bu Forumda Başlıkların Yanındaki Görüntülenmeyi Nasıl Kapatabiliriz ?

Resim
En son ESQARE tarafından 26.01.2019, 13:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kurallara uygun olmayan başlık konusu düzeltildi.
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi

Re: Başlık görüntüleme sayısı

Mesaj gönderen copyas »

phpBB Türkiye Site Kuralları yazdı:
1- Yeni bir başlık açarken "Lütfen Yardım", " Acele Yardım" gibisinden konunun içeriğiyle alakasız başlıklar açmak yasaktır.Lütfen mesaj içeriğini anlamlı bir şekilde özetleyebilecek kısa bir cümle kullanarak başlığa konu belirtiniz.
Thanatos
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Thanatos »

Çözümünü Bilen Yokmu
copyas

Mesaj gönderen copyas »

Öncelikle bilgim sınırlı yanlış bilgi de vermek istemem. Bu uyarımı dikkate alarak sorumluluk sana aittir.

Yapmak istediğin tam olarak hangisi emin değilim.
  1. Veritabanından bu görüntüleme sayılarını çeken bir kod vardır. Nerdedir nasıldır bilmiyorum. Bunu devre dışı bırakırsan saymayı ya da sayı çekmeyi bırakacaktır. Ama tasarım olarak orası oylece kalacaktır.
  2. Tema tasarımında görüntüleme sayısı yazan yerleri kaldırırsan yani bununla ilgili kodları silersen gözükmeyecektir. Tabi teknik olarak saymaya devam edecektir ama bunu gösterecek herhangi bir yeri yok. Bu da senin için prob olmaz sanırım.
Şimdi öncelikle bilgim sınırlı dedim. Tecrübeli birisinin gelmesini bekleyebilirsin. Beklemek istemiyorsan da söylediklerimi deneyebilirsin. Dikkatini çekerim deneyebilirsin diyorum. Ben de ilk defa denedim. Prosilver stilinde localhost üzerinden aşağıdaki düzenlemeleri yaptım ve görüntüleme kısmını tamamen kaldırdım, sen de bu yöntemi kullanabilirsin. Daha sonra aşağıdaki adımları uygularsın. Sistem yedeklemesi alarak işe başla. Yapacakların olumsuz sonuç doğurur mu emin değilim.

Bu kadar giriş bilgisi ve sorumluluk reddinden sonra prosilver stili için yapacakların şunlar :
  1. Sistem yedeğinizi alın.
  2. styles/prosilver/template/viewforum_body.html dosyasını açın ( views olarak arama yaptım iki satırda sonuç çıktı. )
  3. <dd class="views">{L_VIEWS}</dd> bul ve bu satırı tamamen sil ( 147. satır )
  4. <dd class="views">{topicrow.VIEWS} <dfn>{L_VIEWS}</dfn></dd> bul ve bu satırı tamamen sil ( 224. satır )
  5. YKP 'den önbellek temizle
  6. Sık kullanmadığın veya gizli sekmeden giriş yaparak sonucu görüntüleyebilirsin.
  7. Sık kullandığın tarayıcıda sonucu görmek için tarayıcının önbelleğini temizle.
copyas

Mesaj gönderen copyas »

Thanatos yazdı: 27.01.2019, 14:00 Çözümünü Bilen Yokmu
Sonuç nedir ? Yaptıysanız herhangi bir hata ile karşılaştınız mı?

Geri bildirim yapın ki yapmak isteyen başka birileri çıkınca gönül rahatlığıyla bu çözüme girişsin.
Kilitli

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir