Merhabalar..!
Siteye mobilden rahatlıkla giriş yapabiliyorum fakat mesaj göndermek istediğimde yada konu açmak veya cevap yazmak istediğimde tekrardan üye girişi yapmalısınız diyerek girişe yönlendiriyor.
Okuma ve gezinti yaparken sıkıntı yok fakat mesaj göndermek istediğimde ve konu açmak istediğimde bu durumla karşılaşıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Mobil Girişte Mesaj Gönderememe
Mobil Girişte Mesaj Gönderememe
Tüm güzellikler sadece saygının eseridir. Duahazinem.com
Re: Mobil Girişte Mesaj Gönderememe
Paylaştığınız konuyu daha önce okumuştum giriş yapabiliyorum veri tasarrufu açık sorun olmuyor hatta kapatıp denedim giriş yapıyorum geziniyorum ama konu açmak veya herhangi bir konuya mesaj göndermek istediğimde direk çıkış yapıyor ve giriş yapmam gerektiğini söylüyor.
Mobilde başka bir tarayıcı ile denediniz mi? Tarayıcı çerezleriyle ile ilgili bir sorun gibi görünüyor.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Foruma kullanıcı adı ile giriş yapmayı özellikle login kelimesi olarak kullandım. Forum görüntülemeyi de foruma giriş olarak kullanan olabileceği için...

Bu durumda bile problemeniz varsa site yöneticisinin dediği gibi bir sorun vardır. Gizli sekme veya bir arkadaşınız telefonundan deneyiniz.
Son olarak veri tasarrufu açıkken login olup olamadığınız konusunda yeniden geri bildirim yaparsanız sevinirim.
SSL yokken ve veri tasarrufu açık iken login nasıl oluyorsunuz ? O konuda yazılanları çürütmüş oldunuz. Veri tasarrufu açıkken aşağıdaki resimde kırmızı renkli admin yazan yerdeki gibi ( sağ üst ) kendi kullanıcı adınızı görüyormusunuz yani ? Veri tasarrufu açıkken forum görüntülemek de zaten sıkıntı yoktu. Sıkıntı login olamamak ile ilgili. Ayrıca forum özelliklerinde eğer ilgili forum misafir görüntülemeye kapalı ise bu forumları da görüntüleyemez veya içeriğini görüntüleyemezdiniz. En azından benim bilgim bu yönde. Misafir kullanıcı yani foruma kayıtlı olmayan birinin görebildiği herşeyi zaten veri tasarrufu açık olsun olmasın herkes görebiliyor.

Veri tasarrufu kapalı iken zaten sıkıntı yok.Turkuaz yazdı: 11.02.2019, 00:13 hatta kapatıp denedim giriş yapıyorum geziniyorum ama konu açmak veya herhangi bir konuya mesaj göndermek istediğimde direk çıkış yapıyor ve giriş yapmam gerektiğini söylüyor.
Bu durumda bile problemeniz varsa site yöneticisinin dediği gibi bir sorun vardır. Gizli sekme veya bir arkadaşınız telefonundan deneyiniz.
Son olarak veri tasarrufu açıkken login olup olamadığınız konusunda yeniden geri bildirim yaparsanız sevinirim.
O konuda da sıkıntı var login oluyor ama uzun süreli bir oturum olmuyor yani 1 2 dk içerisinde çıkış yapıyor. Veri tasarrufu açıkken uzun süreli kullanmadığım için girişte sıkıntı olmuyor diye belirttim ama üst üste denemelerimde ( Farklı cihazlarda da ) giriş yapmadığını gördüm. Sizinde belirttiğiniz gibi veri tasarrufu kapalı iken sıkıntı yok login konusunda..
Esqare'nin belirttiği hususa gelince bu sıkıntı sadece OPERA tarayıcıda oluyor.
Dün gece aynı durum PC'de de olmaya başlamıştı tarayıcı çerezlerini temizledikten sonra sorun çözüldü.
Hem mobilde hem PC'de çerezleri temizleyince düzeldi.
İlginiz için teşekkür ederim.
Esqare'nin belirttiği hususa gelince bu sıkıntı sadece OPERA tarayıcıda oluyor.
Dün gece aynı durum PC'de de olmaya başlamıştı tarayıcı çerezlerini temizledikten sonra sorun çözüldü.
Hem mobilde hem PC'de çerezleri temizleyince düzeldi.
İlginiz için teşekkür ederim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir