Merhabalar
Kimler çevrimiçi listesinde yer alan kullanıcı IP numaralarının görünmemesini nasıl sağlayabilirim.
Sadece çevrimiçi olan üyeler ve bulundukları görüntüledikleri başlık konu vs içerikler görünsün istiyorum.
Kimler çevrimiçi listesinden IP kaldırma
Kimler çevrimiçi listesinden IP kaldırma
Tüm güzellikler sadece saygının eseridir. Duahazinem.com
Re: Kimler çevrimiçi listesinden IP kaldırma
IP adreslerini sadece yöneticiler görebilmektedir. Yöneticilerin da görmesini istemiyorsanız temanızın viewonline_body.html dosyasından şu kodları silebilirsiniz:
Kod: Tümünü seç
<!-- IF user_row.USER_IP --> <span style="float: {S_CONTENT_FLOW_END};">{L_IP}{L_COLON} <a href="{user_row.U_USER_IP}">{user_row.USER_IP}</a> » <a href="{user_row.U_WHOIS}" onclick="popup(this.href, 750, 500); return false;">{L_WHOIS}</a></span><!-- ENDIF -->

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Re: Kimler çevrimiçi listesinden IP kaldırma
Evet tam olarak bunu istiyordum teşekkür ederim.ESQARE yazdı: 01.03.2019, 14:07 IP adreslerini sadece yöneticiler görebilmektedir. Yöneticilerin da görmesini istemiyorsanız temanızın viewonline_body.html dosyasından şu kodları silebilirsiniz:Kod: Tümünü seç
<!-- IF user_row.USER_IP --> <span style="float: {S_CONTENT_FLOW_END};">{L_IP}{L_COLON} <a href="{user_row.U_USER_IP}">{user_row.USER_IP}</a> » <a href="{user_row.U_WHOIS}" onclick="popup(this.href, 750, 500); return false;">{L_WHOIS}</a></span><!-- ENDIF -->
Tüm güzellikler sadece saygının eseridir. Duahazinem.com
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir