Facebook paylaşımında ve google indexlerinde problem
Facebook paylaşımında ve google indexlerinde problem
Merhabalar. Siteme geçenlerde description ve title ekledim overall headerdan. Eklemez olsaydım. Sitemin googledeki tüm indexleri descripton ve title oldu. Şimdi kaldırdım eklediklerimi sadece keywords ü bıraktım. Ama hala düzelmedi. Facebookta konu paylaştığımda da eskiden konu başlığı ve konudaki görsel gelirdi şimdi site ismi ve banner geliyor. Ne yapabilirim. Yardımcı olurmusunuz
Re: Facebook paylaşımında ve google indexlerinde problem
Öncelikle facebook ya da google taraflı değil phpBB taraflı konuya bakmamız gerek. Yaptığınız değişiklikleri eski haline getirdiğiniz halde düzelmedi mi forumunuz? YKP'den önbellek temizliği yaptınız mı?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Eski overall dosyasını bulup yükledim title etiketleri arasında bazı kodlar varmış ben boş bırakmıştım. Facebook paylaşımı düzeldi google indexleri için beklemedeyim bi kaç güne düzelir umarım. Bir sorum daha var bu sitede kullanılan blog bölümünü nasıl yaptınız ayrıntılı açıklaması mevcut mu?
Hocam google indexlerim aynı kaldı hepsi title ın içine yazdığım açıklma şeklinde gözüküyor. Site profilimde ki site. Önbelleği temizledim. Ne yapabilirim?
Google indexleriniz konusunda bir bilgim olmadığı için herhangi bir şey söyleyemem. Belki zamanla düzelecektir? phpBB yazılımınızda bir problem yoksa sorununuz çözülmüştür.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir