Sitede Forumda Yazılmış Son Mesajları Görüntüleme

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Kilitli
aknctn
Kayıtlı Kullanıcı

Sitede Forumda Yazılmış Son Mesajları Görüntüleme

Mesaj gönderen aknctn »

Merhabalar,

Wordpress ile kurulu ana domainli bir sitem var. Aynı yerde ana domanine bağlı subdomainli birde forumum var. Cpanel ile kurdum ikisini de. Forumumda yazılan son mesajlardan 5 ya da 10 tanesini konusunun başlığı ile birlikte, Wordpress ile kurduğum sitemin anasayfasında bir kenarda görüntülenmesini sağlayabilir miyim? Örneğin liste gibi mesaj başlığı ve son yazılan mesajın bir kısmı görünecek. Bu şekilde son 5 tane kadar mesaj gözükse kafi.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Sitede Forumda Yazılmış Son Mesajları Görüntüleme

Mesaj gönderen ESQARE »

Wordpress'te phpBB mesajları göstermek istediğiniz için wordpress sisteminde modifiye yapmanız gerekiyor. Dolayısıyla bizim wordpress sistemi ve kodları ile ilgili bilgimiz olmadığından bu sorunuzu wordpress destek forumuna sormalısınız. Tam tersi olsaydı (phpBB'de wordpress mesajları gösterme v.b. gibi) belki yardımcı olabilirdik. Yine de ufak bir google aramasında şöyle bir wordpress eklentisi buldum, belki işinize yarar: https://tr.wordpress.org/plugins/wp-w3a ... tegration/

-Konu kilitli-
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir