Forum resimleri için önerilen boyut

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Kilitli
Demond
Kayıtlı Kullanıcı

Forum resimleri için önerilen boyut

Mesaj gönderen Demond »

Merhaba. Forumum için forum resimleri yaptım ve ekledim. 60/60 boyutlarındalar. Normal dosya görüntülemesinde çok netler. Fakat foruma eklendiklerinde çözünürlüklerinde bir parça bozulma oldu. Aceba boyutlar ile ilgili önerilen bir standart var mı? Forum simgesi yerine forum resmi eklentisini de kurmak suretiyle sadece resimlerin gözükmesini sağladım. Lakin bahsettiğim gibi çözünürlüklerini çok beğenmiyorum. Ne yapabiliriz? Müdehale etme şansım var mı sistem üzerinde?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Forum resimleri için önerilen boyut

Mesaj gönderen ESQARE »

Resimler foruma eklenince bozulma olmaması lazım. Acaba önbellek sorunu mu yaşıyorsunuz? Resimleri ekledikten sonra tüm tarayıcınızın ve mesaj panosunun ön belleğini temizleyin. Şu an sitenize baktığımda herhangi bir bozulma görmedim ben. Bozulmaları ekran görüntüsü alıp buradan gösterirseniz yine de bakalım
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Demond
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Demond »

Tekrar merhaba. Bahsettiğim çözünürlük olayı çok belirgin değil. Hani resimlerin orjinal halini görmeyenler için tam anlaşılamaz.

Alttaki resimde forum temasının kendi yazısının "alonot/forum" netliği gibi orjinal resimler.

http://resimyuklepaylas.com/image/Nv1t
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Resimleri PNG formatında 32 bit olarak photoshop v.b. profesyonel programlarla oluşturursanız web uyumlu hale getirebilirsiniz. İlgili programlarda web önizlemesi v.b. özellikler de bulunuyor.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir