Veritabanı yedekleme

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Kilitli
barış demirok
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Veritabanı yedekleme

Mesaj gönderen barış demirok »

Merhaba arkadaşlar phpbb içinden yedekleme yapıldığı zaman yapılan yedeklemeyi indiremiyorum. Ben komple kök dizindeki dosyaları yedeklemek istiyorum heralde local host denilen pc üzerinden klasör sistemi bende yok cpanel üzerinden giriş yapıp ftz üzerinden de eklenti yüklüyorum. Sadece forum değil üyelik bilgileri gibi bilgilerinde yedeğini almak istiyorum daha önce çok hata yaptım ve sil baştan yeniden kurmak zorunda kaldım. Forumda daha eski konulara baktım ama phpbb üzerinden yedeklemeler var benim istediğimi heralde anladiniz. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Veritabanı yedekleme

Mesaj gönderen ESQARE »

Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
barış demirok
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen barış demirok »

ESQARE yazdı: 15.10.2019, 10:33 viewtopic.php?t=9279
Teşekkürler
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi

Mesaj gönderen copyas »

Yanlış hatırlamıyorsam 3.2.6 sürümü ile birlikte YKP 'den veritabanı yedeğini bilgisayara indirme seçeneği kaldırılmıştı. Sadece "yerel olarak depola" seçeneği kaldı. Bu da alınan yedeği store dizininde saklıyor. Yani YKP 'den alınan yedek sadece veritabanınızın yedeği olmakla birlikte bu yedeği bilgisayarınızda depolamak için store dizininden indirmeniz gereklidir.
Kilitli

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir