Phpbb Forum Linkleri Yeni Pencerede Açma
Phpbb Forum Linkleri Yeni Pencerede Açma
Phpbb Forum Linkleri Yeni Pencerede Açma nasıl yapılıyor? Kurmuş olduğum PHPBB forum sitesinin linklerinde tıklanan tüm iç ve dış linklerin yeni pencerede açılmasını istiyorum, nasıl yapabilirim?
Re: Phpbb Forum Linkleri Yeni Pencerede Açma
Yeni bir konu açmadan önce Arama yapınız. Cevabı bulamadığınız konuları sorabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için kurallarımızı okuyun.
Bu seferliğe mahsus çözüm için kullanabileceğiniz eklentiyi belirtiyorum: External Link In New Window (Harici Bağlantılar Yeni Pencerede)
Bu seferliğe mahsus çözüm için kullanabileceğiniz eklentiyi belirtiyorum: External Link In New Window (Harici Bağlantılar Yeni Pencerede)

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Aslında çok araştırdım ve sizin verdiğiniz linki görmüş ve okumuştum, lakin o mod sadece harici web site adreslerini yeni sayfada açıyor.
Halbuki ben forum içinde foruma ait konu, kategori vs tüm linklerin / sayfaların tıklanıldığında da yeni sayfada açılmasını istiyorum.
Bunu nasıl yapabileceğimi bulamadım.
Halbuki ben forum içinde foruma ait konu, kategori vs tüm linklerin / sayfaların tıklanıldığında da yeni sayfada açılmasını istiyorum.
Bunu nasıl yapabileceğimi bulamadım.
Şu eklenti ile istediğinizi yapabilirsiniz: https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... rimelinks/

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir