Tüm Modlar Kurulu Halde Arıyorum ?

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

kafkas29 yazdı:sitenin veritabanını da istiyo arkadaş...
bende ona gülüyorum zaten :D adamda haklı şimdi siteyi haclayip almak uzun sürebilir.... :twisted: en iyisi kibarca istemek.
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

güzel bir hatıra. :P
tüm modlar kurulu olarak premod diye aratırsan bulabileceğin yapılar var.
Kullanıcı avatarı
Mc_Speed
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Tüm Modlar Kurulu Halde Arıyorum ?

Mesaj gönderen Mc_Speed »

__KRAL__ yazdı:
Mc_Speed yazdı:Hızlı cevap
Gizli mesaj
Alt forum
Multi-Forum Lite
Rep sistemi

Bunlar kurulu Halde zipleyip yollayamazmısınız...Şimdiden teşekkürler...
Bu söyledikleri hiçkimse sana hazır yollama bunu yapmak için kaç gün uğraşanlar var sende hazır konacaksın.

Eğer Sen hazır istiyorsan Portal kurabilirsin.PhpBB2 Plus Portal da yaklaşık 90 küsür mod var.Bunu kullanabilirsin fazla arama biribana hazır yollar diye.

Sömürücü Değil Paylaşımcı Olalım
Kendi kendime Yolliyim O zaman 200 Mod Kurulu Halde İndirmek isteyenler Baksınlar

http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=2305

Büyük Lokma Yiyin Ama Büyük Laf Konuşmayın ;)
Değişime hazır Olun...
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

bunu senin için kimse yapmaz denmiş kimse büyük laf konusmamıs.sen de biyerden bulmussun sonucta sana özel yapılmamıs. :evil:
Kullanıcı avatarı
Mc_Speed
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Mc_Speed »

AlleRGy yazdı:bunu senin için kimse yapmaz denmiş kimse büyük laf konusmamıs.sen de biyerden bulmussun sonucta sana özel yapılmamıs. :evil:
Bir Arkadaş Kimse 150 mod kurup yollamaz imkansız demişti ... Yolluyorlarmış Demek .. Lafım Ona yani :)
Değişime hazır Olun...
Kullanıcı avatarı
caglar_1903
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen caglar_1903 »

AlleRGy yazdı:bunu senin için kimse yapmaz denmiş kimse büyük laf konusmamıs.sen de biyerden bulmussun sonucta sana özel yapılmamıs. :evil:
arkadaşlar arkadaşımız çok güzl bir iş başarmış başka yerden alması veya kendisinin yapması önemli değil önemli olan bizim ile paylaşması bende teşekkürü hakkediyor lütfen emeğe saygı teşekkürler dostum..
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

ben onu durup dururken sölemedim.bi laf ına karsılık söledim.elbetteki saygı duyuyorum
fatihbaz

diger başlıktada belirttim,çok fazla mod yüklü olması mükemmel bi premod oldugunu göstermez...bi sorun oldugunuda nasıl destek alacaksınız o premodu yapan arkadaştan merak ediyorum...
sabri ünal
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sabri ünal »

Mc_Speed yazdı:
Bir Arkadaş Kimse 150 mod kurup yollamaz imkansız demişti ... Yolluyorlarmış Demek .. Lafım Ona yani :)
benim sitemde de resmi olarak 145, gayrı resmi olarak 150+ fazla mod var ve ben bunu sürekli dağıtıyorum :)

öteki kişinin 200 mod kurulu dediği sistemi de biraz cimcikledik ya neyse :P
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

fatihbaz yazdı:diger başlıktada belirttim,çok fazla mod yüklü olması mükemmel bi premod oldugunu göstermez...bi sorun oldugunuda nasıl destek alacaksınız o premodu yapan arkadaştan merak ediyorum...
Öte yandansa en önemlisi çok mod kurulmuş bir phpBB yazılımı yavaşlamaktadır. Çünki her bir mod (pek çohu) SQL kullanmaktadır yani date baseye girip gerekli tabloların içindeki bilgilere girmektedir ve o bilgileri kullanır ne kadar çok sql sorgusu yapılırsa o derecede forum yavaşlamaktadır.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
mertcan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mertcan »

200 Mod Bu Modların Özellikleri NeDir Acaba Çok Merak ettim Hani Şurda Yakusha Var ve Hızlı BirPremod Orda Modların Bile Tam Olarak ne İşe Yaradığını Anlamakta Güçlük Çekerken 200 Mod Kurulu Kimin Yaptığını Bilmediğim Bir phpbb kullanmam Kendim Yaparım Hem Gurur Duyarım kendim Yaptım Diye Eğer Kullanacaksamda Güven Kazanmış Arkadaşların Premodları Var Ama Dimi, Ne Malüm Kötü Niyetli Kodların Olmadığı

:roll:
alemci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

İstatisk

Mesaj gönderen alemci »

Sisatisk Varmı Acaba Top 10 Liste Son 10 konu Konu Gösteren
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

arkadaşa çok yüklenmeyelim mod vb. istemek kabahat değil; gönüller kırılmasın ..
Kullanıcı avatarı
phonix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bunun türkçesi yokmu

Mesaj gönderen phonix »

arkadaşlar ben bunı kurdum yaptım fakat türkçe si yokmu bunun
fatihbaz

Re: bunun türkçesi yokmu

phonix yazdı:arkadaşlar ben bunı kurdum yaptım fakat türkçe si yokmu bunun
200 modun tr sini bulmak biraz zamanınızı alır :wink: