bende ona gülüyorum zatenkafkas29 yazdı:sitenin veritabanını da istiyo arkadaş...

Kendi kendime Yolliyim O zaman 200 Mod Kurulu Halde İndirmek isteyenler Baksınlar__KRAL__ yazdı:Bu söyledikleri hiçkimse sana hazır yollama bunu yapmak için kaç gün uğraşanlar var sende hazır konacaksın.Mc_Speed yazdı:Hızlı cevap
Gizli mesaj
Alt forum
Multi-Forum Lite
Rep sistemi
Bunlar kurulu Halde zipleyip yollayamazmısınız...Şimdiden teşekkürler...
Eğer Sen hazır istiyorsan Portal kurabilirsin.PhpBB2 Plus Portal da yaklaşık 90 küsür mod var.Bunu kullanabilirsin fazla arama biribana hazır yollar diye.
Sömürücü Değil Paylaşımcı Olalım
arkadaşlar arkadaşımız çok güzl bir iş başarmış başka yerden alması veya kendisinin yapması önemli değil önemli olan bizim ile paylaşması bende teşekkürü hakkediyor lütfen emeğe saygı teşekkürler dostum..AlleRGy yazdı:bunu senin için kimse yapmaz denmiş kimse büyük laf konusmamıs.sen de biyerden bulmussun sonucta sana özel yapılmamıs.
benim sitemde de resmi olarak 145, gayrı resmi olarak 150+ fazla mod var ve ben bunu sürekli dağıtıyorumMc_Speed yazdı:Bir Arkadaş Kimse 150 mod kurup yollamaz imkansız demişti ... Yolluyorlarmış Demek .. Lafım Ona yaniAlleRGy yazdı:bunu senin için kimse yapmaz denmiş kimse büyük laf konusmamıs.sen de biyerden bulmussun sonucta sana özel yapılmamıs.
Öte yandansa en önemlisi çok mod kurulmuş bir phpBB yazılımı yavaşlamaktadır. Çünki her bir mod (pek çohu) SQL kullanmaktadır yani date baseye girip gerekli tabloların içindeki bilgilere girmektedir ve o bilgileri kullanır ne kadar çok sql sorgusu yapılırsa o derecede forum yavaşlamaktadır.fatihbaz yazdı:diger başlıktada belirttim,çok fazla mod yüklü olması mükemmel bi premod oldugunu göstermez...bi sorun oldugunuda nasıl destek alacaksınız o premodu yapan arkadaştan merak ediyorum...
200 modun tr sini bulmak biraz zamanınızı alırphonix yazdı:arkadaşlar ben bunı kurdum yaptım fakat türkçe si yokmu bunun
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir