24 Hour Activity Stats (24 Saat Etkinlik İstatistikleri)
Re: 24 Hour Activity Stats (24 Saat Etkinlik İstatistikleri)
Forum saat aylarından olabilir mi türküyeye göre saat ayarını 24 saatlik nasıl yapmam gerekiyor
UTC+02:00ToMCaT yazdı: 01.12.2019, 21:50 Forum saat aylarından olabilir mi türküyeye göre saat ayarını 24 saatlik nasıl yapmam gerekiyor
Kişisel Blog CEO Founder and Webdeveloper
O zaman da saat 1 saat geriden geliyor +3 Avrupa İstanbul yaptım saat zaman doğru gidiyor umarım olmuştur
Türkiye'de son bir kaç senedir kış saati uygulaması olmadığı için UTC+03:00 kullanabilirsiniz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Öğle yaptım ama sayaç hala kafasına göre eng dosyasından kelimeleri Türkçe yapmıştım ondan kaynaklanıyor olabilirmi sayaç kafasına göre
Yok anlamadım gitti eklentiyi yine kudum dil dosyasını kurdum ama sayaç hala kafasına göre 1 2 saatte bir 100den 20 ye gibi geri geliyor sayacı akşam sıfırladım 24 saat olsa hiç geri gelmemesi lazım ama hala geri geliyor kafayı yicem neden yapar bir akıl
takiplerim sonucunda her 1 saatte bir kendini geriye çekiyor sanırım kod sal bir hata var şuan bu eklenti 24 saat olarak çalışmıyor 1 saaate bir yenileniyor bunu editleyip koya bilecek yok mu arkadaşlar, 1 saatte bir toplam ziyaretçiyi gösteren yer sıfırlıyorToMCaT yazdı: 02.12.2019, 16:05 Yok anlamadım gitti eklentiyi yine kudum dil dosyasını kurdum ama sayaç hala kafasına göre 1 2 saatte bir 100den 20 ye gibi geri geliyor sayacı akşam sıfırladım 24 saat olsa hiç geri gelmemesi lazım ama hala geri geliyor kafayı yicem neden yapar bir akıl
In total there was 50 user :: 1 registered, 0 hidden, 3 bot and 46 guest active over the last 24 hours
hata bu bölümde diğerleri 24 saate uygun çalışıyor ama bu bölüm 1 saate göre çalışıyor editlemeyi tarif edebilecek kimse yokmu
1 9 u da 1 7 side aynı düzeltelim şunu arkadaşlar
Eklentinin son sürümünü denediniz mi? Şu an 1.0.9 sürümü mevcut. İlk mesaj güncellendi.ToMCaT yazdı: 02.12.2019, 20:07takiplerim sonucunda her 1 saatte bir kendini geriye çekiyor sanırım kod sal bir hata var şuan bu eklenti 24 saat olarak çalışmıyor 1 saaate bir yenileniyor bunu editleyip koya bilecek yok mu arkadaşlar, 1 saatte bir toplam ziyaretçiyi gösteren yer sıfırlıyorToMCaT yazdı: 02.12.2019, 16:05 Yok anlamadım gitti eklentiyi yine kudum dil dosyasını kurdum ama sayaç hala kafasına göre 1 2 saatte bir 100den 20 ye gibi geri geliyor sayacı akşam sıfırladım 24 saat olsa hiç geri gelmemesi lazım ama hala geri geliyor kafayı yicem neden yapar bir akıl
In total there was 50 user :: 1 registered, 0 hidden, 3 bot and 46 guest active over the last 24 hours
hata bu bölümde diğerleri 24 saate uygun çalışıyor ama bu bölüm 1 saate göre çalışıyor editlemeyi tarif edebilecek kimse yokmu
1 9 u da 1 7 side aynı düzeltelim şunu arkadaşlar
Bir de mesajlarınızda Türkçe yazım ve imla kurallarına uyarsanız seviniriz. Yazdıklarınızın bazı kısımlarından bir şey anlaşılmıyor.

Eklenti 1.0.9 sürümüne güncellendi.
İndirme bağlantısı için ilk mesaja bakın.
İndirme bağlantısı için ilk mesaja bakın.

Mesajımda da belirttim 1.7 ve 1.9 2sinide kurdum 2 sindede aynı sorun 1 saatte bir geri atıyor sayaç
Yazılarınızı okumakta güçlük çektiğimi belirtmiştim. "Sayaç saate bir geri atıyor" bunu da anlamadım? Zaten saatte bir yenilenmesi gerekir ki geriye dönük 24 saati göstersin? Sürekli güncellenmesi gerektiğini nerden çıkardınız? Eklenti saat başı güncellenerek gösteriyor belli ki.

Saatte bir değişiyor rakamlar 24 saatlik rakamlar değil 100 iken 1 saat sonra 40 a geliyor her saat bu işlemi yapıyor
bir şeyi farkettim saten forumun 5 dk özelliği var bunu 60 dk veya 24 saate göre değiştirmek yeterli
yükleme ayarlarından - Çevrimiçi zamanı görüntüleme süresi: ni değiştirmek yeterli 2 gündür boşuna kasıyormuşumçözüldü sonun da
yok abi çözülmedi 1 saatte bir yenileme yapıyor forumun sayacıda , eklentilerin sayaçları da hepsinde arıza var 1 saatte bir sıfırlıyor yada benim bilmediğim bende sorun var bulamadım gitti
24 saatlik rakamlar her saat geçtiğinde pek tabi değişir. Çünkü zaman dilimi ilerliyor. 03:00 - 03:00 arası istatistikler 1 saat sonra 04:00 - 04:00 arası istatistiklere dönüşür. Sizin bahsettiğiniz gibi 03:00 - 04:00 arası istatistik almaz, böyle olursa 24 saat değil 25 saatlik istatistik alınır. Ayrıca 1 saat içerisinde 60 tane arama motoru / ziyaretçi v.b. sitenizi ziyaret etmiş olabilir.ToMCaT yazdı: 03.12.2019, 13:30 Saatte bir değişiyor rakamlar 24 saatlik rakamlar değil 100 iken 1 saat sonra 40 a geliyor her saat bu işlemi yapıyor

Vaz geçtim saten 24 saatten 1saat yaptım en temizi sıfır sorun
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir