Güncelleme sonrası post atamıyoruz.

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Cevapla
kcd
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 1
Kayıt: 07.12.2019, 09:53

Güncelleme sonrası post atamıyoruz.

Mesaj gönderen kcd »

Merhabalar kolay gelsin.

Bundan 7-8 gün önce foruma giriş yapma butonuna tıklayınca no found Post ucp.php ve Get ucp.php hatalarını alıyorduk. Sürümü eskiydi forumun, güncelleyelim dedik. Phpbb kendi sitesinden 3.2.8 indirdik. Yedeklememiz vardı tabii bu işlemi yapmadan önce. Güncelleme sonrası giriş problemi çözüldü, sadece temada değişimler olduğunu zannediyorduk onun bir kısmını düzelttik ama herhangi bir başlığa yazı yazmayı deneyince 500 hatası veriyor. Biz de posting.php'de gönder butonu tanımlı değil diye düşündük ama bir bilene danışmak istedik. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa özelden veya telefon aracılığıyla bilgileri atıp görüşebilirsek çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Mesajlar: 346
Kayıt: 13.11.2016, 06:36

Re: Güncelleme sonrası post atamıyoruz.

Mesaj gönderen copyas »

kcd yazdı: 07.12.2019, 10:16 Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa özelden veya telefon aracılığıyla bilgileri atıp görüşebilirsek çok memnun olurum.
Duyurular > phpBB Türkiye Site Kuralları ( bkz. madde-6 )

Yasak olmadığını da varsayım olarak kabul edersek, sizinle aynı problemi olan biri burada yazılanları okuyarak problemini çözebilecekken yani forumda arama yaparak benzer sorununu çözüme kavuşturabilecekken özelden bir yardım ile bunun önüne geçmiş oluyoruz.

Sorunuza gelecek olursak ;

Önbellek Temizliği denediniz mi ?

YKP > Bakım > Hata kaydı sayfasında bu sorunla ilgili bir kayıt var mı ?

Sunucunuzun hata kayıtlarında ne diyor ve bu durumu hosting firmanıza bildirdiniz mi ?
ESQARE yazdı: 17.05.2017, 11:48 500 internal server hatası sunucunuzda alınan bazı önlemler sebebiyle oluşuyor olabilir. Hosting firmanızdan sunucu hata kayıtlarını isteyerek sorunun ne olduğunu bildirmelerini isteyin.
Cevapla

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir