Herkese merhaba.
Mesaj panosuna resim eklerken [ img ] [ /img ] şeklinde URL eklerken, [ url=... ] [ /url ] şeklinde ekliyoruz. Ancak ben direk resim ekleme alanına tıklandığında bilgisayardan resim yükleme veya url girerek resim çağırma olsun istiyorum. Ayrıca bağlantı ikonuna tıklandığında URL girilsin tamam deyince otomatik olarak [ url=... ] LİNK [ /url ] şeklinde atsın istiyorum.
Bunlar phpBB'de var mıdır, var ise nasıl yapabilirim?
Şimdiden teşekkürler.
Resim, URL, vb. Direk Panoya Ekleme Mümkün mü ?
Re: Resim, URL, vb. Direk Panoya Ekleme Mümkün mü ?
Dosya eki olarak mesaja ekleyebilirsiniz. Daha sonra dosya ekinin bağlantı linkini kullanarak belirttiğiniz şekilde yapabilirsiniz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Soruyu anlamak için birkaç defa okudum. Buna rağmen doğru mu anladım emin değilim.
Anladığım kadarıyla
Aynı istek,
Bilgisayardan resim yüklemek için ya " Dosya ekleri " butonunu ya da " sürükle-bırak " yöntemini kullanabilirsiniz. Resim url 'si girmek için yukardaki resimdeki gibi bir açılır pencerenin varlığı konusunda bilgim yok.
Anladığım kadarıyla
img
BBCode butonuna tıklandığında bilgisayardan resim yükleme ve/veya resmin URL 'sinin girilebileceği bir alandan ya da küçük açılır bir pencereden bahsediliyor. Aynı istek,
url
BBCode butonuna tıklandığında da olsun isteniyor sanırım. URL için " Advanced BBCode Box 3 (Gelişmiş BBCode Kutusu 3) " eklentisinde bu tarz bir özellik var. Fakat sadece bilgisayardan çalışır. Mobil tarayıcıda iş görmeyecektir.Bilgisayardan resim yüklemek için ya " Dosya ekleri " butonunu ya da " sürükle-bırak " yöntemini kullanabilirsiniz. Resim url 'si girmek için yukardaki resimdeki gibi bir açılır pencerenin varlığı konusunda bilgim yok.
Teşekkür ederim, sanırım vBulletin vs.'de olduğu gibi doğrudan butona basıldığında 'Gözat' şeklinde pop-up açılıp bilgisayardan seçilecek bir sistem mevcut değil.ESQARE yazdı: 23.01.2020, 14:27 Dosya eki olarak mesaja ekleyebilirsiniz. Daha sonra dosya ekinin bağlantı linkini kullanarak belirttiğiniz şekilde yapabilirsiniz.
Bence bir kez daha okuyun, gayet anlaşılır olduğu kanısına varacaksınız. Cevabınız için teşekkürler, zahmet etmişsiniz.copyas yazdı: 24.01.2020, 01:54 Soruyu anlamak için birkaç defa okudum. Buna rağmen doğru mu anladım emin değilim.
Anlatım dili değil, uygulama farklı bir forum yazılımına ait olduğu için bir kez daha okusam da anladığım yine aynıdır. O giriş, eğer anladığım şekil bu iseFeri yazdı: 24.01.2020, 13:47 Bence bir kez daha okuyun, gayet anlaşılır olduğu kanısına varacaksınız.
url
konusunda böyle bir özellik var demek içindi. Nitekim o özellik de istediğiniz şekilde değilmiş zaten.Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir