Bütün İşlemlerde Ajax Hatası Alıyorum
Bütün İşlemlerde Ajax Hatası Alıyorum
Merhaba.
Ne yaparsam yapayım Ajax Hatası 'İstek ile ilgili bir şeyler ters gitti ve sunucu geçersiz bir yanıt döndürdü.' şeklinde cevap alıyorum. Eklentiyi devre dışı bırakma, etkinleştirme, ön belleği sıfırlama gibi tüm işlemlerde bu hatayı veriyor neden olabilir?
Ne yaparsam yapayım Ajax Hatası 'İstek ile ilgili bir şeyler ters gitti ve sunucu geçersiz bir yanıt döndürdü.' şeklinde cevap alıyorum. Eklentiyi devre dışı bırakma, etkinleştirme, ön belleği sıfırlama gibi tüm işlemlerde bu hatayı veriyor neden olabilir?
Re: Bütün İşlemlerde Ajax Hatası Alıyorum
Ekte resimleri attım, bu şekilde hata alıyorum. Hata kaydında çıkmıyor.
Önbelleği manuel olarak temizlemeyi denediniz mi?: viewtopic.php?f=58&t=22550

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
cache dizininde index.htm dosyası ve production klasöründen başka bir şey yok. Makalede "index.htm ve .htcaccess haricindeki tüm dosyaları silin" şeklinde belirtilmiş ama buna production klasörü de dahil mi, yani onu silmeli miyim ?ESQARE yazdı: 04.02.2020, 15:45 Önbelleği manuel olarak temizlemeyi denediniz mi?: viewtopic.php?f=58&t=22550
Teşekkürler.
Şu an cache klasöründe index.htm ve .htaccess harici herşeyi sildim, yani manuel olarak temizledim ancak yine sorun devam ediyor.ESQARE yazdı: 04.02.2020, 15:45 Önbelleği manuel olarak temizlemeyi denediniz mi?: viewtopic.php?f=58&t=22550
Eklentileri devre dışı bırakarak yaptınız bunu dimi?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Eklentileri devre dışı bırakamıyorum hocam. Etkinleştir / Devre Dışı Bırak çalışmıyor, bu hatayı alıyorum maalesef. Şimdi hata ayıklama modunu açtım, şöyle bir hata görüntülüyorum;
Kod: Tümünü seç
core.js?assets_version=9:279 AJAX error. status: parsererror, message: SyntaxError: Unexpected token in JSON at position 0
Eski sürümlere ait Welcome back eklentisi kurmuştum, bir vesileyle kaldırdım artık hata almıyorum. İlginiz için teşekkürler.
EDİT: Şu an herşey normal ancak sadece ana sayfada sağ üstte bulunan Forumları Okundu Say linkine tıklayınca yukarıda bahsettiğim hatayı veriyor. Linke sağ tıklayıp bağlantı adresini kopyaladıktan sonra tarayıcıya yapıştırıp enterlayınca çalışıyor ancak tıklayınca hata veriyor.ESQARE yazdı: 04.02.2020, 15:45 Önbelleği manuel olarak temizlemeyi denediniz mi?: viewtopic.php?f=58&t=22550
Merhabalar benzer sorun bende de oldu son kullandığım kurmayı denediğim eklentilerle ilgili, şuan tüm eklentileri devredışı bıraktım cpanel den fakat ajax hatası devam ediyor.
Bunu nasıl yaptınız? Dosyaları silmek eklentiyi devre dışı bırakmak değildir.
cpanelden phpmyadmin ile oturum açtıktan sonra soldaki listeden bb_ext e basıyoruz, burada sağdaki ekranda eklentiler listeleniyor. Active 1 olanları 0 a çeviriyoruz tema deaktif oluyor.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
evet bende böyle yaptım ancak halen devam ediyor.uygar2580 yazdı: 14.04.2020, 15:12cpanelden phpmyadmin ile oturum açtıktan sonra soldaki listeden bb_ext e basıyoruz, burada sağdaki ekranda eklentiler listeleniyor. Active 1 olanları 0 a çeviriyoruz tema deaktif oluyor.
Hangi eklenti ?
Eğer eklentiyi deaktif etmeyi başarabildiyseniz phpBB önbelleği ve tarayıcı önbelleği temizliği deneyiniz. Yine çözüm olmadıysa tarayıcıda javascript özelliğini deaktif edip eklentiyi kaldırın daha sonra javascripti etkinleştirirsiniz. Çözüm olacağından emin değilim deneyip sonucu bildirin.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
zaten deaktif edebilmiştim. default avatar eklentisiydi ancak 500 error veriyor javascript kapatıp başka eklentiyi etkinleştirmeye çalışıncacopyas yazdı: 24.04.2020, 21:15Hangi eklenti ?
Eğer eklentiyi deaktif etmeyi başarabildiyseniz phpBB önbelleği ve tarayıcı önbelleği temizliği deneyiniz. Yine çözüm olmadıysa tarayıcıda javascript özelliğini deaktif edip eklentiyi kaldırın daha sonra javascripti etkinleştirirsiniz. Çözüm olacağından emin değilim deneyip sonucu bildirin.
- Dosya ekleri
-
- Screenshot_5.png (10.12 KiB) 1276 kere görüntülendi
Kapatıp, o şekilde kullanmaya devam edin demedim :yusufemird yazdı: 24.04.2020, 21:40 ancak 500 error veriyor javascript kapatıp başka eklentiyi etkinleştirmeye çalışınca
Sorun çıkaran eklentiyi sistemden kaldırana kadar bu hatayı vermeden işlemi tamamlamanız için söylemiştim. Bu yöntemden de emin olmadığımı belirtmiştim. Herneyse eğer eklentiyi kaldırabilirseniz sonrasında önbellek temizliği yapmayı unutmayın.
Ayrıca viewtopic.php?p=115837#p115837
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir