Oturum açma hatası

phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
uygar2580
Kayıtlı Kullanıcı

Oturum açma hatası

Mesaj gönderen uygar2580 »

Selamlar.

Bugün forum siteme girerken her zaman ki kullanıcı adımı ve şifremi kabul etmedi. Tekrar denemeler sonucunda rechapta girmem gerektiği ile ilgili yazı çıktı fakat rechapta gelmiyor. Sanırım temadan kaynaklı. Şifremi unuttum diyip mailden sıfırlamayı denedim, yeni şifre girdim onayla dediğimde http500 hatası verdi. Şuan sıfırlama maili de gelmiyor. Manuel olarak temayı kapatabilir miyim, kontrol panele de giremiyorum. Hiçbir şekilde oturum açamadım.

Site son sürüm kurulu, tema destekliyordu. we_universal teması yüklü.

edit: Yanlış bolüme konu açmışım. 3.3.x taşınmasını rica ederim. Kusura bakmayın.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Oturum açma hatası

Mesaj gönderen ESQARE »

Tema üzerinden ilerlemenizi tavsiye ederim. Tema 3.3.x ile uyumlu mu? Şuradan son sürümü yükleyip tekrar dener misiniz? viewtopic.php?f=123&t=22649

Kurulumdan sonra FTP'den /cache/ dizinine girip index.html ve .htaccess dışındaki tüm dosyaları silin.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
uygar2580
Kayıtlı Kullanıcı

Kontrol paneline giremeden sadece dosyaları güncellersem olur mu ?
uygar2580
Kayıtlı Kullanıcı

Tema son sürüm yüklüymüş zaten güncel halini kurmuştum birkaç ay önce 3.3.0 a güncelleme yaparken. Şu an yapmam gereken sanırım CAPTCHA yı geçebilmek ama ekrana birşey gelmiyor.
uygar2580
Kayıtlı Kullanıcı

Şifre yenilerken bu hataya düşüyor, error_log dan aldım.

[14-Apr-2020 19:15:57 Europe/Istanbul] PHP Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 2 passed to phpbb\template\context::assign_block_vars() must be of the type array, string given, called in /home/dheproje/public_html/phpbb/template/context.php on line 252 and defined in /home/dheproje/public_html/phpbb/template/context.php:190
Stack trace:
#0 /home/dheproje/public_html/phpbb/template/context.php(252): phpbb\template\context->assign_block_vars('PASSWORD_RESET_...', '\xC5\x9Eifre, istenil...')
#1 /home/dheproje/public_html/phpbb/template/base.php(143): phpbb\template\context->assign_block_vars_array('PASSWORD_RESET_...', Array)
#2 /home/dheproje/public_html/phpbb/ucp/controller/reset_password.php(429): phpbb\template\base->assign_block_vars_array('PASSWORD_RESET_...', Array)
#3 /home/dheproje/public_html/vendor/symfony/http-kernel/HttpKernel.php(151): phpbb\ucp\controller\reset_password->reset()
#4 /home/dheproje/public_html/vendor/symfony/http-kernel/HttpKernel.php(68): Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object(phpbb\symfony_request), 1)
#5 /home/ in /home/dheproje/public_html/phpbb/template/context.php on line 190
uygar2580
Kayıtlı Kullanıcı

Sayfamız hacklanmiş, nasıl düzeltiriz ?
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi

Mesaj gönderen copyas »

uygar2580 yazdı: 15.04.2020, 15:12 Sayfamız hacklanmiş, nasıl düzeltiriz ?
Geçmiş olsun. Veritabanınızda sıkıntı yoksa biraz hasarla ya da belki tamamını geri getirebilirsiniz.

Tamamına yakınını geri getirebilmek için ihtiyacınız olanlar :
  1. Veritabanı
  2. /files dizini içeriği
Ayrıca hosting firmanız bu konu hakkında ne diyor ?

“3.3.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir