Merhaba,
Yeni kurmuş olduğum forum ile ilgili bir sorun yaşamaktayım.
Cpanel hosting üzerinde kurmuş olduğum ***@domainismi.com uzantılı mail adresimi phpbb'ye tanımladım.
Kullanıcı kaydı yönetim onaylı. Ancak yeni üye olan kullanıcılara kayıt ve aktivasyon mailleri gitmemekte.
Diğer abone oldukları konularla ilgili mailler vs. gidiyor. Webmailime sorun olarak SMTP 552 5.2.0 hatasını alıyorum ekte bütün ekranlarımı ekliyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi?
Kayıt ve Aktivasyon Maili Gitmiyor
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Kayıt ve Aktivasyon Maili Gitmiyor
Bu tür yazılımları kullanırken aklınızda olsun. SMTP doğrulaması yapmanız gerekmekte.
Kişisel Blog CEO Founder and Webdeveloper
SMTP sunucusu kullanmadığınız zaman da aynı sorun oluyor mu?berkyildiiz yazdı: 08.04.2020, 19:37 Merhaba,
Yeni kurmuş olduğum forum ile ilgili bir sorun yaşamaktayım.
Cpanel hosting üzerinde kurmuş olduğum ***@domainismi.com uzantılı mail adresimi phpbb'ye tanımladım.
Kullanıcı kaydı yönetim onaylı. Ancak yeni üye olan kullanıcılara kayıt ve aktivasyon mailleri gitmemekte.
Diğer abone oldukları konularla ilgili mailler vs. gidiyor. Webmailime sorun olarak SMTP 552 5.2.0 hatasını alıyorum ekte bütün ekranlarımı ekliyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Evet malesef aynı sorun devam ediyor.
Sorun phpBB değil, sunucunuz kaynaklı görünüyor. Muhtemelen sunucunuzdaki güvenlik ayarlarında bir kısıtlama mevcut. Çünkü sunucunuz maillerinizi spam içerik olarak görüyor. Bu sorunu hosting firmanıza bildirin ve düzeltmelerini talep edin. Referans olarak bu konunun url adresini verebilirsiniz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir