Yeni sekmede fotoğraf gözükmesin

phpBB 3.3.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız Eklentileri buraya yazabilirsiniz.
yusufemird
Kayıtlı Kullanıcı

Yeni sekmede fotoğraf gözükmesin

Mesaj gönderen yusufemird »

Sitemdeki fotoğraflara sağ tık yapıp resmi yeni sekmede aç denmesini istemiyorum yani indirilebilmesini bunu engelleyebilir miyim aynı şekilde üzerine basılı tutup kaydırılmasını vs. ? nasıl yapabilirim
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi

Re: Yeni sekmede fotoğraf gözükmesin

Mesaj gönderen copyas »

Merhaba

Kayıt olalı nerdeyse 10 gün olmuş ve 45 mesaj sayısına ulaşmışsınız. Site yönetimi tarafından daha önce uyarılmıştınız :
ESQARE yazdı: 19.04.2020, 23:12 Bahsettiğiniz şey neyle ilgiliyse o foruma yazrsanız, oradan cevap bulursunuz. Burada herkes her forumu takip etmediği gibi, sadece ilgili forumu takip edenler de var. Öncelikle kurallara uyalım.
Her forumun altında ne ile ilgili olduğunun açıklaması vardır :
  • 3.3.x Destek Forumu
    • phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
  • Eklenti İstekleri
    • phpBB için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız Eklentiler için bu forumu kullanabilirsiniz.
  • Stil Sorunları & Yardım
    • phpBB sürümleri için yayınlanan ve kullandığınız stil ya da temalar hakkındaki sorunlarınızı bu forumda paylaşabilirsiniz.
  • gibi...
Aklınıza gelen her sorunu veya özelliği destek forumunda açmaktan bir an önce vazgeçmenizi öneririm. Sorun veya merakınız her ne ise önce arama yapmayı daha sonra uygun forumda konu açmayı deneyiniz. Destek forumunda açtığınız her konu veya attığınız her cevap için o forumu takip edenlere e-posta bildirimi gidiyor. Ayrıca yanlış yere açtığınız konular ilgili forumlara taşınıyor.

Konuya dönecek olursak ;

Yönetim tarafından konu eklenti istekleri forumuna taşınmış. Böyle bir eklenti varlığından benim haberim yok. Bu özelliği kullanan kaldı mı ya da var mı emin değilim. Üye olmayanlara resim ve linkleri göstermemek gibi uygulamayı kullananlar var da sizin gibi üyelerinden bile resimleri indirmeyi yasaklamak isteyene en azından ben denk gelmedim.

Google 'da sağ tık yasaklama, sağ klik yasaklama veya sağ tuş yasaklama vb. aratırsanız karşınıza çıkan sonuçlarla ilgili kodları temanızın uygun dosyasına ekleyerek belki bu işlemi yapabilirsiniz. Temanız da ücretli olduğu için bu kodları nerede kullanmanız gerektiğini satın aldığınız yere sormayı deneyin.

“3.3.x Eklenti İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir