İfade, ikon ekleme ve mesaj ortalama

phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
chatigo
Kayıtlı Kullanıcı

İfade, ikon ekleme ve mesaj ortalama

Mesaj gönderen chatigo »

Merhaba, phpbb gibi forum sitelerinde yeniyim ve desteğinize çok ihtiyacım var. Admin panelini yeni öğreniyorum.
birkaç sorun olacak;

1) ben sitede herhangi bir konuya mesaj atılırken kullanılacak ifadeler eklemek istiyorum (sticker, gif gibi) nasıl yapabilirim?
2) Konu açarken kullanılan ikonlar yerine yenilerini eklemek istiyorum. ama nasıl ekleyeceğim bilmiyorum asla. filezilla ile yapılıyorsa onu da bilmiyorum hiçbir şekilde.
3) Mesaj düzenlemesi kısmında ortala vs gibi şeyleri bulamadım bunları nasıl ayarlayabilirim?
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi

Re: İfade, ikon ekleme ve mesaj ortalama

Mesaj gönderen copyas »

Hayırlı olsun.

3 ) İstediğiniz sadece ortalama ise bbcode ile yapılabilir. Başka bir yöntem olarak eklenti yüklenebilir. Örneğin Advanced BBCode Box 3 (Gelişmiş BBCode Kutusu 3) eklentisi kullanabilirsiniz. ( Benzerleri de olabilir. ) Bu eklenti varsayılan metin editörünü değiştirerak ek özellikler getirir.

Yeni olduğunuz için eklenti nasıl yüklenir konusunda detaylı anlatım için şu mesajdaki bilgileri kullanabilirsiniz.

“3.3.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir