Anasayfada Forum Hakkındaki Açıklama

phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
birarkadas
Kayıtlı Kullanıcı

Anasayfada Forum Hakkındaki Açıklama

Mesaj gönderen birarkadas »

Merhaba arkadaşlar, ben forum ve bağlantı oluşturduğumda, Forum Anasayfasında alt tarafından Forum Açıklaması görünmüyor. Bunu nasıl görülebilir yaparım?
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi

Re: Anasayfada Forum Hakkındaki Açıklama

Mesaj gönderen copyas »

Varsayılan stil olan prosilver 'a geçip kontrol eder misiniz? Bir de neyden bahsettiğinizden emin olmak için ekran görüntüsü atabilir misiniz?
copyas

Mesaj gönderen copyas »

viewtopic.php?p=117218#p117218

Nerden cevap vereceğime tam emin olamadım ama burdan cevaplayalım.

Daha önce de aynı hareketi yaptınız dikkatimi çekti. Logo konusunda hem başlık açıp hem de kullandığınız stilin sayfasında soru sordunuz. Hem de 5 dk ara ile...

Şimdi de burdan yani destek forumundan soru sorup, konuyu açmış olduğunuz zamandan bir gün sonra size geri dönüş yapmış olmama rağmen, benim size geri dönüşümden 1 gün sonra stilin sayfasında aynı soruyu soruyorsunuz.

Probleminizi tek başlık altından sorunuz. Tabi bir de en uygun foruma başlık açarsanız iyi olur. Aynı soruna ait birden fazla başlık bilgi kirliliğinden başka bir işe yaramıyor.

Forumda arama yapıp sizin atıl kalmış başlığınızı okuyan biri ne fayda görürki o başlıktan ? Kendinizi bilgiye ulaşmaya çalışan biri yerine koyun. Bir başlığı okuduğunuz zaman ki zaten o sorunu siz de yaşadığınız için o başlığı okuyor olduğunuz için çözümün de orda yazmasını istersiniz değil mi? Askıda veya atıl kalmış konuşmalar bir işe yarar mı? Dolayısıyla bir başlık açtığınızda eğer sorununuz çözüldüyse geri bildirim yapın ki çözüm yolunun o şekilde olduğunu daha sonra o konuyu okuyanlar anlasın ve o çözüm yolunu uygulasınlar.

Konuya dönecek olursak ;
birarkadas yazdı: 07.05.2020, 21:28
ESQARE yazdı: 07.05.2020, 14:26 Varsayılan prosilver stili ile denediğinizde açıklama çıkıyor mu?
Evet, o zaman çıkıyor ancak bu temada çıkmıyor...
Aynı soruyu problemin stil kaynaklı mı olduğunu anlamak için ben de sormuştum. Dolayısıyla stil kaynaklı olduğu için stil sayfasına bir göz atmak gereklidir. Stillerin kendine özgü farklı özellikleri olabiliyor. Tıpkı sizin kullandığınız stilde olduğu gibi... Bu stilde yapımcı o belirttiğiniz açıklama kısımlarını kapatıp açma seçeneği koymuş. Stilin destek sayfasından yaptığım kısa bir inceleme ile çözüm yolu şudur :

/styles/latte/template/_style_config.html yolunu takip ederek dosyayı açın.

Bul :

Kod: Tümünü seç

<!-- DEFINE $HIDE_FORUM_DESCRIPTION = 1 -->
Değiştir :

<!-- DEFINE $HIDE_FORUM_DESCRIPTION = 0 -->
birarkadas
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen birarkadas »

copyas yazdı: 08.05.2020, 00:43 Aynı soruyu problemin stil kaynaklı mı olduğunu anlamak için ben de sormuştum. Dolayısıyla stil kaynaklı olduğu için stil sayfasına bir göz atmak gereklidir. Stillerin kendine özgü farklı özellikleri olabiliyor. Tıpkı sizin kullandığınız stilde olduğu gibi... Bu stilde yapımcı o belirttiğiniz açıklama kısımlarını kapatıp açma seçeneği koymuş. Stilin destek sayfasından yaptığım kısa bir inceleme ile çözüm yolu şudur :

/styles/latte/template/_style_config.html yolunu takip ederek dosyayı açın.

Bul :

<!-- DEFINE $HIDE_FORUM_DESCRIPTION = 1 -->
Değiştir :

<!-- DEFINE $HIDE_FORUM_DESCRIPTION = 0 -->
İlginize çok teşekkür ediyorum, maalesef durumu bilmemden kaynaklandı bu. Kusura bakmayın lütfen.

Bahsettiğiniz değişikliği yaptım ancak durum değişmedi. Acaba bunu yaptıktan sonra farklı bir ayar yapıyor muyum?
copyas

Mesaj gönderen copyas »

“3.3.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir