Forumun sonuna veya üst kısmına nasıl link ekleyebiliriz ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Forumun sonuna veya üst kısmına nasıl link ekleyebiliriz ?
Kolay gelsin arkadaşlar forumda yeniyim ana sayfamızın linkini eklemek istiyoruz böyle birşey mümkün müdür ?
Re: Forumlar herkese gözüksün istiyorum
YKP > İZİNLER > İZİN ROLLERİ > Forum rolleri ve Kullanıcı rolleri bölümlerini inceleyin. ( ilk etapta ) Bu bölümlerdeki alt menüleri de inceleyin. Bu bölümler phpBB 'nin varsayılan izin rolleridir. Kendiniz de oluşturabilirsiniz, varsayılan olanları da kullanabilirsiniz.
Daha sonra YKP > İZİNLER > FORUM TABANLI İZİNLER > Forum izinleri bölümüne giderek bir forum seçin. Seçtiğiniz forum için tek tek kullanıcı seçmek yerine grup özelliğini kullanarak o gruptaki üyeler için aynı izinleri verebilirsiniz. Ayrıca bir forum için yaptığınız izin ayarlarını YKP > İZİNLER > FORUM TABANLI İZİNLER > Forum izinlerini kopyala bölümünden diğer forumlara kopyalarak da tek tek uğraşmazsınız.
BOTLAR ve Misafirler ( bunlar varsayılan gruptur ) 'e sadece okuma erişimi verinki saçma sapan mesaj veya başlıklarla uğraşmak durumunda kalmayın.
phpBB izinleri ilk etapta karışık gelir. Kurcaladıkça mantığını anlarsınız.
phpBB3 İzinleri
Daha sonra YKP > İZİNLER > FORUM TABANLI İZİNLER > Forum izinleri bölümüne giderek bir forum seçin. Seçtiğiniz forum için tek tek kullanıcı seçmek yerine grup özelliğini kullanarak o gruptaki üyeler için aynı izinleri verebilirsiniz. Ayrıca bir forum için yaptığınız izin ayarlarını YKP > İZİNLER > FORUM TABANLI İZİNLER > Forum izinlerini kopyala bölümünden diğer forumlara kopyalarak da tek tek uğraşmazsınız.
BOTLAR ve Misafirler ( bunlar varsayılan gruptur ) 'e sadece okuma erişimi verinki saçma sapan mesaj veya başlıklarla uğraşmak durumunda kalmayın.
phpBB izinleri ilk etapta karışık gelir. Kurcaladıkça mantığını anlarsınız.
phpBB3 İzinleri
Re: Forumun sonuna veya üst kısmına nasıl link ekleyebiliriz ?
Ben mesajı yazarken siz konuyu ve soruyu değiştirmişsiniz :
Kolay gelsin arkadaşlar forumda yeniyim category ve forum oluşturduk ama sadece üyelere gözüküyor ben herkeze gözükmesini istiyorum ve arama motorlarının okumasını istiyorum nereden yapıcam bu ayarı bulamadık yardımcı olursanız seviniriz teşekkürler
YKP > GENEL > Mesaj panosu ayarları > Ana website URL adresi: ve Ana website metni:kahramanegecan yazdı: 20.05.2020, 21:48 Kolay gelsin arkadaşlar forumda yeniyim ana sayfamızın linkini eklemek istiyoruz böyle birşey mümkün müdür ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için bütün problemleri çözdüm
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir