Forumun sonuna veya üst kısmına nasıl link ekleyebiliriz ?

phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
kahramanegecan
Kayıtlı Kullanıcı

Forumun sonuna veya üst kısmına nasıl link ekleyebiliriz ?

Mesaj gönderen kahramanegecan »

Kolay gelsin arkadaşlar forumda yeniyim ana sayfamızın linkini eklemek istiyoruz böyle birşey mümkün müdür ?
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi

Re: Forumlar herkese gözüksün istiyorum

Mesaj gönderen copyas »

YKP > İZİNLER > İZİN ROLLERİ > Forum rolleri ve Kullanıcı rolleri bölümlerini inceleyin. ( ilk etapta ) Bu bölümlerdeki alt menüleri de inceleyin. Bu bölümler phpBB 'nin varsayılan izin rolleridir. Kendiniz de oluşturabilirsiniz, varsayılan olanları da kullanabilirsiniz.

Daha sonra YKP > İZİNLER > FORUM TABANLI İZİNLER > Forum izinleri bölümüne giderek bir forum seçin. Seçtiğiniz forum için tek tek kullanıcı seçmek yerine grup özelliğini kullanarak o gruptaki üyeler için aynı izinleri verebilirsiniz. Ayrıca bir forum için yaptığınız izin ayarlarını YKP > İZİNLER > FORUM TABANLI İZİNLER > Forum izinlerini kopyala bölümünden diğer forumlara kopyalarak da tek tek uğraşmazsınız.

BOTLAR ve Misafirler ( bunlar varsayılan gruptur ) 'e sadece okuma erişimi verinki saçma sapan mesaj veya başlıklarla uğraşmak durumunda kalmayın.

phpBB izinleri ilk etapta karışık gelir. Kurcaladıkça mantığını anlarsınız.

phpBB3 İzinleri
copyas

Re: Forumun sonuna veya üst kısmına nasıl link ekleyebiliriz ?

Mesaj gönderen copyas »

Ben mesajı yazarken siz konuyu ve soruyu değiştirmişsiniz :
Kolay gelsin arkadaşlar forumda yeniyim category ve forum oluşturduk ama sadece üyelere gözüküyor ben herkeze gözükmesini istiyorum ve arama motorlarının okumasını istiyorum nereden yapıcam bu ayarı bulamadık yardımcı olursanız seviniriz teşekkürler
copyas

Mesaj gönderen copyas »

kahramanegecan yazdı: 20.05.2020, 21:48 Kolay gelsin arkadaşlar forumda yeniyim ana sayfamızın linkini eklemek istiyoruz böyle birşey mümkün müdür ?
YKP > GENEL > Mesaj panosu ayarları > Ana website URL adresi: ve Ana website metni:
kahramanegecan
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen kahramanegecan »

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için bütün problemleri çözdüm

“3.3.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir