Kullanıcı silinmiyor

phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
halilcik
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kullanıcı silinmiyor

Mesaj gönderen halilcik »

Merhaba,
O Belde (obelde.com) siteme bir forum kurmak istedim, hatta bu forumu önceden kurmuştum, lakin düzenlemeleri yapıncaya kadar kaç gece uykusuz kaldım. Mesela stil yüklerken asıl sitili deve dışı bırakmamak gerektiğini çok sonraları öğrendim. her neyse. birçok şeyi hallettim. Lakin birkaç problemim var.
1- kullanıcı sildiğim zaten bu sayfa kullanılamıyor ekranı geliyor ve silinmiyor.
daha önce obelde.com/forum'dan forum.obelde.com'a taşıma işlemi yapmıştım. Kendi hesabıma giremez olmuştum. sonradan vazgeçip ilkini kullanmağa karar verdim. onu da yönlendirme yaptım.
2- İletişim bağlantısındaki doğrulama sayfasına da girmeğe çalıştığımda aynı hatayı alıyorum. Bu sayfa kullanılamıyor.
3- SMTP ayarlarını doğru yapmama rağmen çalışmıyor.

bunları forumda orda burada arattım ama net çözüm alamadım.
bir de stilimi kontrol eder misiniz? forumun sağına komple kayan reklam alanı yerleştirmem mümkün mü?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Kullanıcı silinmiyor

Mesaj gönderen ESQARE »

Sorularınızı ayrı başlıklar halinde sorunuz. Ayrıntılı bilgi için kurallarımızı okuyunuz.Bu başlıktan sadece ilk sorunuzun cevabı verilecektir.

Alan adı değişikliği yaptıysanız mesaj panosu ayarlarını da yeni alan adına göre düzenlemeniz gerekir. YKP'den Mesaj panosu ayarları, Sunucu ayarları ve Çerez ayarları bölümlerini yeni alan adınıza göre düzenleyin. Ayrıca yönlendirme yaptığınız alan adından değil, yönlendirilen alan adından giriş yapın.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
halilcik
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Kullanıcı silinmiyor

Mesaj gönderen halilcik »

Merhaba,
Problemi hallettim. Evvela tüm eklentileri sildim. Sonra lazım olanları yükleyip kurdum. SMTP ayarlarında ufak bir şey yaptım ve halloldu. smtp doğrulamasını giriş yaptım. Doğrulama sayfasına falan hepsine girebiliyordum, kullanıcı silebiliyordum. Sonra kullandığım sosyal giriş eklentisini kurduğumda her şey yine bozuldu. Sildim. İlkin 3.2.x eklentilerini kurduğum için bu problem oluyor sandım. Lakin sadece sosyal girişte bu problem var.
Sevgiler.

“3.3.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir