Forum Ön Bellek Yavaşlığı

phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
halilcik
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Forum Ön Bellek Yavaşlığı

Mesaj gönderen halilcik »

Merhaba, bazı üyeler tarafından ki benim de başıma geliyor. Forum yavaşlıyor. Yavaş yükleniyor. Bu bazen bir anlık oluyor. Lakin gizli sekmeden girince problem yok. Bir de ön belleği silince düzeliyor. Lakin bunlara gerek kalmadan ne yapabilirim. Forumun hızını kesen nedir. İlk başlarda forum Google mobil hızı 95'lerdeydi. Şimdi 50'lerde.
Ne yapmalıyım, teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Forum Ön Bellek Yavaşlığı

Mesaj gönderen ESQARE »

Sonradan yaptığınız işlemleri (kurduğunuz eklentileri ve stilleri) gözden geçirin.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
halilcik
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Siteyi yavaşlatan reklam yöneticisi eklentisi imiş. Onu devre dışı bırakınca test hızları 90lara tekrar çıktı. Reklamları manuel olarak yükleyeceği demektir. Lakin özellikle otomatik reklamlarda giriş kayıt sayfası için adsense ile problem yaşadım. O sayfaları devre dışı bırakmak mümkün mü? Eklenti ile kolayca oluyordu. :(
halilcik
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

DÜZELTEME
_______
Advertisement Managemen eklentisini aktif ettiğimde boş bir halde ike hız 90, içine komut kısmı için adsense kodunu yapıştırdığımda 54 oldu.

“3.3.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir