Yeni Üye Mesaj Onayı

phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Cevapla
aknctn
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 164
Kayıt: 08.04.2019, 13:37

Yeni Üye Mesaj Onayı

Mesaj gönderen aknctn »

Merhabalar,

Forumda böyle bir konu var yazılanları yaptım ama sonuç alamadım konu kilitlenmiş orada da soramadım mecbur açmak zorunda kaldım konuyu.

Ayarlarım bu şekilde olmasına rağmen yeni üye olan kişi "yeni kayıtlı kullanıcılar" grubunda ama yine de onaysız direk mesaj yayınlayabiliyor nerede eksiklik var?
1.png
2.png
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
Mesajlar: 7014
Kayıt: 18.09.2005, 20:51
İletişim:

Re: Yeni Üye Mesaj Onayı

Mesaj gönderen ESQARE »

İkinci ekran görüntüsündeki izin ayarına tuhaflık var. Nereden o ayar ekranına ulaştınız? Ayrıca onaylama olmadan mesaj gönderebilir ayarı Asla olması gerekir.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
aknctn
Kayıtlı Kullanıcı
Mesajlar: 164
Kayıt: 08.04.2019, 13:37

Re: Yeni Üye Mesaj Onayı

Mesaj gönderen aknctn »

ESQARE yazdı: 02.12.2020, 11:07 İkinci ekran görüntüsündeki izin ayarına tuhaflık var. Nereden o ayar ekranına ulaştınız? Ayrıca onaylama olmadan mesaj gönderebilir ayarı Asla olması gerekir.
YKP'de "Kullanıcılar ve Gruplar > Grup forum izinleri > Yeni kayıtlı kullanıcıları seçip göndere tıklıyorum > Aynı ekranda Tüm forumları seçip göndere tıklıyorum. Çıkan ekranda tüm forumlarda "Sınırlı" seçili. Hepsinin sağ tarafında "Gelişmiş izinler" var oraya tıklayınca sorduğunuz ekran açılıyor. Tüm forumlarda hepsinde bu şekilde aynı ayar seçili.

Aynı ekrana "İzinler > Forum rollerine tıklayarak" "Roller tablosunun sağ tarafından düzenle kısmına tıklayınca çıkan forum listelerinin sayfa altında da mevcut.

Bu arada "Asla" yapınca oldu. Hayır yapınca neden olmaz da Asla gerekir anlayamadım aslında Asla olarak denemiştim ama o zaman da ilk resimdeki yer 0'dı sanırım o yüzden olmamıştı. Detaylı ve kafa karışıklığı yaşattı teşekkürler ESQARE
Cevapla

“3.3.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir