Merhaba ustalarım, baya bi araştırdım fakat tam tatmin olamadım. Acaba isteğim eklenti ile mi yapılır yoksa html dosyasına ekleme ile mi. Yardımlarınızı bekliyorum. Tema Prosilver.
5 Adet forum başlığım var. Bu başlıkların içine giren kullanıcılar için o sayfanın üst bandına kayan yazı eklemeyi düşünüyorum. Her biri ayrı ayrı olacak yani. Birbirinden bağımsız eklemeler için yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Her Başlığa Kod Ekleme Hk.
- Techno Light
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Her Başlığa Kod Ekleme Hk.
Merhaba,
Öncelikle YKP > Mesajlar > BBcode'lar > Yeni bir BBcode ekle
Daha sonra BBcode kısmına:
kodunu yapıştır.
Onun altındaki HTML yenileme alanına bu kodu yapıştır
Yardım satırı metinine ise
kodunu yapıştır ve gönder butonuna tıkla
Ardından YKP > Forumlar > Forumları yönet > Kayan yazı eklemek istediğin forumun sağ tarafındaki ayarlar ikonuna tıkla ardından en alttaki
forum kuralları kısmına kodunu yapıştır ve kayması istediğin yazıyı yaz.
Foruma girdiğin zaman forum kurallarında kayan yazı görürsün.
Daha sonra BBcode kısmına:
Kod: Tümünü seç
[marquee]{TEXT}[/marquee]
kodunu yapıştır.
Onun altındaki HTML yenileme alanına bu kodu yapıştır
<marquee direction=right behavior=alternate loop="-1" scrollamount="4" width="100%">{TEXT}</marquee>
Marquee: [marquee]Your text here[/marquee]
Ardından YKP > Forumlar > Forumları yönet > Kayan yazı eklemek istediğin forumun sağ tarafındaki ayarlar ikonuna tıkla ardından en alttaki
forum kuralları kısmına
[marquee]yazını buraya yaz[/marquee]
Foruma girdiğin zaman forum kurallarında kayan yazı görürsün.

Re: Her Başlığa Kod Ekleme Hk.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Fakat ben marquee komutu ile sınırlı kalmak istemiyorum. Yani bbcode tanıtımı yapmadan her forumun sayfasına bağımsız bir şeyler eklemek istiyorum. Örneğin php ile yazdığım bir kodu ekleyerek veri çekmek gibi. Bu tarzda bir işlemi destekliyormu acaba PhpBBTechno Light yazdı: 18.02.2021, 14:02 Merhaba,
Daha sonra BBcode kısmına:Kod: Tümünü seç
[marquee]{TEXT}[/marquee]
kodunu yapıştır.
Onun altındaki HTML yenileme alanına bu kodu yapıştırYardım satırı metinine iseKod: Tümünü seç
<marquee direction=right behavior=alternate loop="-1" scrollamount="4" width="100%">{TEXT}</marquee>
kodunu yapıştır ve gönder butonuna tıklaKod: Tümünü seç
Marquee: [marquee]Your text here[/marquee]
forum kuralları kısmınakodunu yapıştır ve kayması istediğin yazıyı yaz.Kod: Tümünü seç
[marquee]yazını buraya yaz[/marquee]
Foruma girdiğin zaman forum kurallarında kayan yazı görürsün.![]()
- Techno Light
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir