Merhaba güncel türkçe dil dosyasını indirdim ama hangi klasöre atacağımı bilmiyorum bu klasörü nereye atacağım
klasörün adı --> turkish_1_3_3.zip
phpBB Türkçe dosyayı nereye yükleyeceğim?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: phpBB Türkçe dosyayı nereye yükleyeceğim?
https://www.phpbbturkey.com/downloads/#phpbb-turkce yazdı:phpBB için Türkçe dil dosyalarını alttaki "İndir" düğmesine tıklayarak indirebilirsiniz. Daha sonra indirdiğiniz sıkıştırılmış zip dosyasını açarak, herhangi bir FTP programı yardımıyla web sunucunuzdaki phpBB dosyalarınızın bulunduğu ana dizine gönderin. Gönderme işlemi tamamlandıktan sonra Yönetim Kontrol Paneli'nize gidin ve üst menüdeki ÖZELLEŞTİR sekmesine tıklayarak DİL YÖNETİMİ bölümünün altından Dil Paketleri bağlantısını seçin. Bu sayfadan uygun olan Türkçe dil paketini seçerek kurulumu yapabilirsiniz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Yani public_html klasöru mü bana dosyayı atacağım klasörün ismini verirseniz daha çok sevinirim
-
- Kayıtlı Kullanıcı
sorunumu çözdüm sizede açıklayayım atacağımız dosya turkish_1_3_3 değil onun içindeki dosyalar bu dosyayı açın sonra içindeki ext klasörünü açın ve phpbb klasörünü ext dizinine kopyalayın sonra language klasöründeki tr dosyasını atın sonra styles klasörünüdeki prosilver klasörünü atın bu kadar
Çözmüşsünüz ama diğer kullanıcılar için temiz bir şekilde anlatayım.
İndirdiğiniz lisan dosyalarının içindeki tr adlı dosyayı phpBB dizinindeki language dosyasının içine atmalısınız. Eğer hostinginizde sadece bir tane domain varsa phpBB dizimi public_html klasörünün içinde olacaktır.
İndirdiğiniz lisan dosyalarının içindeki tr adlı dosyayı phpBB dizinindeki language dosyasının içine atmalısınız. Eğer hostinginizde sadece bir tane domain varsa phpBB dizimi public_html klasörünün içinde olacaktır.
- Techno Light
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Olay sadece Tr dosyasında değil diğer dosyalar süs olsun diyemi koyulmuş. 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
zaten genelde public_html klasörü içinde oluyorhalil16 yazdı: 08.03.2021, 20:25 Eğer hostinginizde sadece bir tane domain varsa phpBB dizimi public_html klasörünün içinde olacaktır.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir