Social Login Eklentisi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Social Login Eklentisi
Merhaba Arkadaşlar Phpbb 3.3.3 il uyumlu Facebook Gmail twitter ile giriş yapılabilen bir eklenti var mı
Re: Social Login Eklentisi
Maalesef. Mevcut eklentiyi zamanında kurmuştum, çalışmıştı, lakin benim içi başka birçok probleme sebep olmuştu. Forumunuz neyle alakalı bilmiyorum ama bezen sosyal giriş olmaması daha faydalı olabilir.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Cevabınız için teşekkür ederim. Sosyal medya ile paralel olması lazım. Facebookta çokçu gruplar var. bana çok lazımhalil16 yazdı: 08.03.2021, 20:53 Maalesef. Mevcut eklentiyi zamanında kurmuştum, çalışmıştı, lakin benim içi başka birçok probleme sebep olmuştu. Forumunuz neyle alakalı bilmiyorum ama bezen sosyal giriş olmaması daha faydalı olabilir.
- Techno Light
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Merhaba forum sitemin kayıt ekranında sosyal girişler mevcut eğer istediğiniz böyle birşey ise size sosyal girişlerin kurulumunu anlatırım eklenti kurulumu değil. Bahsettiğiniz eklenti aşağıdadır
https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... ial_login/
https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... ial_login/
İlgili eklenti forumlarımızda da mevcuttur. Yeni başlık açmadan önce lütfen arama yapınız.
-> viewtopic.php?t=21872
Ayrıca yapımcı şu konudaki mesajında eklentinin phpBB 3.3.x uyumlu sürümünün github alanında güncellendiğini ancak henüz phpBB.com tarafından onaylanmadığını belirtmiş. Dilerseniz github'da yayınlanan 3.3.x sürümü kullanabilirsiniz, ancak henüz onaylanmadığı için riskli olabilir. Eğer eklentiyi yüklemeyi düşünüyorsanız tüm sitenizin yedeğini alıp öyle yükleyin.
-> viewtopic.php?t=21872
Ayrıca yapımcı şu konudaki mesajında eklentinin phpBB 3.3.x uyumlu sürümünün github alanında güncellendiğini ancak henüz phpBB.com tarafından onaylanmadığını belirtmiş. Dilerseniz github'da yayınlanan 3.3.x sürümü kullanabilirsiniz, ancak henüz onaylanmadığı için riskli olabilir. Eğer eklentiyi yüklemeyi düşünüyorsanız tüm sitenizin yedeğini alıp öyle yükleyin.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Bahsettiğiniz konuyu daha önce inceledim. Fakat eklentinin ücretli olduğunu gördüm. Free plan için açıklama aşağıda. 2500 kişi az bir rakam. Bu nedenle ücretsiz bir eklenti aradım
Bu plan, yılda 2500 benzersiz kullanıcının oturum açmasına izin verir ve en fazla 2 farklı alanda kullanılabilir . E-posta yoluyla temel destek ve topluluk forumu aracılığıyla destek sunuyoruz .
Bu plan, yılda 2500 benzersiz kullanıcının oturum açmasına izin verir ve en fazla 2 farklı alanda kullanılabilir . E-posta yoluyla temel destek ve topluluk forumu aracılığıyla destek sunuyoruz .
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir