phpBB : Critical Error Could't connect to database

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
poguemahone
Kayıtlı Kullanıcı

phpBB : Critical Error Could't connect to database

Mesaj gönderen poguemahone »

arkadaşlar ben forumu ftpden kendi özel hostuma attım.Ama hostumda mysqlde database yaratmayı bilmiyorum.Kontrol panelimde yok.Mysql kendi bilgisayarımda kurulu onun kurulu olduu mysql dosyasını ftpden hosta attım.Forumu install etmeye çalışıyorum database e bağlanamadı şeklinde bir hata alıyorum ne yapmalıyım yardım edermisiniz
zirve11
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen zirve11 »

kurtulmaz forumu sil yine yükle bence ama tango daha iyi bilir
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: phpBB : Critical Error Could't connect to database

Mesaj gönderen ESQARE »

poguemahone yazdı:arkadaşlar ben forumu ftpden kendi özel hostuma attım.Ama hostumda mysqlde database yaratmayı bilmiyorum.Kontrol panelimde yok.Mysql kendi bilgisayarımda kurulu onun kurulu olduu mysql dosyasını ftpden hosta attım.Forumu install etmeye çalışıyorum database e bağlanamadı şeklinde bir hata alıyorum ne yapmalıyım yardım edermisiniz
Kendi bilgisayarınızdaki mysql i internetteki hostunuza atarak kullanamazsınız.Öncelikle almış olduğunuz hostunuzun mysql desteği varmı bunu öğrenmelisiniz.MySQL bilgilerinizi hosting firmanızdan öğrenebilirsiniz.Eğer php ve mySQL desteği yoksa hostunuzun malesef kurulum yapamazsınız...
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir