Giriş yapmayı denedikten sonra forum açılmıyor

phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
aknctn
Kayıtlı Kullanıcı

Giriş yapmayı denedikten sonra forum açılmıyor

Mesaj gönderen aknctn »

Edge üzerinden forumda gezerken giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra aşağıdaki hata ekranı geliyor ve bi daha Edge üzerinden foruma girilmiyor. Operayı açtım oradan foruma girdim sayfaları dolaşıyorum problem yok giriş yapayım dedim yine aynı hata geldi ve Opera üzerinden de foruma giremedim. Ön bellek ve ctrl+f5 de işe yaramadı hatanın nedeni ne olabilir durup dururken oldu.
Fatal error: Uncaught Symfony\Component\DependencyInjection\Exception\ServiceNotFoundException: You have requested a non-existent service "stevotvr.flair.notification.type.flair". in /home/ld7nu5izng30/public_html/forum/vendor/symfony/dependency-injection/Container.php:348 Stack trace: #0 /home/ld7nu5izng30/public_html/forum/phpbb/notification/manager.php(903): Symfony\Component\DependencyInjection\Container->get('stevotvr.flair....') #1 /home/ld7nu5izng30/public_html/forum/phpbb/notification/manager.php(877): phpbb\notification\manager->load_object('stevotvr.flair....') #2 /home/ld7nu5izng30/public_html/forum/phpbb/notification/method/board.php(229): phpbb\notification\manager->get_item_type_class('stevotvr.flair....', Array) #3 /home/ld7nu5izng30/public_html/forum/phpbb/notification/manager.php(123): phpbb\notification\method\board->load_notifications(Array) #4 /home/ld7nu5izng30/public_html/forum/includes/functions.php(3923): phpbb\notification\manager->load_notifications('notification.me...', Array) #5 /home/ld7nu5izn in /home/ld7nu5izng30/public_html/forum/vendor/symfony/dependency-injection/Container.php on line 348

Düzeltme: Durup dururken oldu dedim ama en son steam status uygulamasını kaldırmıştım fakat aradan biraz zaman geçti herhangi bir sorun farketmedim. Ancak hata kodları arasında steam status uygulamasının yüklüyken kurulu olduğu klasör ismi yazıyor "stevotvr" bunu da sonradan farkettim.

Uygulamayı kaldırırken direktiflere harfiyen uydum ama neden anlayamadım. Geliştiriciye de yazdım cevap bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Giriş yapmayı denedikten sonra forum açılmıyor

Mesaj gönderen ESQARE »

Forum önbelleğinde bir problem meydana gelmiş olabilir. FTP ya da benzeri bir dosya transfer programı aracılığıyla phpBB ana dizininiz içerisindeki /cache/ klasörüne girin ve .htaccess ile index.html dışındaki tüm dosyaları silip deneyin. Bu işlemden önce tam yedek alın.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
aknctn
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen aknctn »

ESQARE yazdı: 22.03.2021, 13:02 Forum önbelleğinde bir problem meydana gelmiş olabilir. FTP ya da benzeri bir dosya transfer programı aracılığıyla phpBB ana dizininiz içerisindeki /cache/ klasörüne girin ve .htaccess ile index.html dışındaki tüm dosyaları silip deneyin. Bu işlemden önce tam yedek alın.

Teşekkürler ESQARE onu yaptım düzelmedi hatta forumu güncelledim yine düzelmedi. O hatayı verdikten sonra tarayıcının geçmişini temizlemeden site açılmıyor aynı hata ekrana gelip duruyor hiç bir şekilde ulaşamıyorsunuz ama tarayıcıyı temizleyince site açılıyor eğer giriş yapmayı denerseniz yine aynı oluyor. Google Chrome üzerinden benim oturumum açıktı kapatmadan öyle idare ediyorum ama başka şekilde giriş olmuyor.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Sadece Edge tarayıcısında mı bu sorunu yaşıyorsunuz? Bu arada https://www.phpbbturkey.com/extensions/installing/ sayfasındaki "Bir Eklentinin Silinmesi" bölümünü takip ederek eklentinin tam olarak sisteminizden kaldırıp kaldırmadığınızı bir daha kontrol eder misiniz?
Resim

aknctn
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen aknctn »

Edge ve Opera'da denedim aynı sorunu yaşadım. Chrome'da denemek için açık olan oturumu kapatmam lazım ama bir daha giremem diye kapatmaya korkuyorum.

Verdiğiniz linkteki talimatlara harfiyan uyuyordum eklenti yükleyip silerken.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

İncelediğim kadarıyla hata eklenti yüzünden kaynaklanıyor. Eklentiyi kaldırırken bir yerde hata yapmışsınız. Ayrıca eklentinin adı sizin belirttiğiniz gibi Steam Status değil, yine aynı stevotr yapımcısına ait olan Profile Flair (Profil Yeteneği) eklentisidir. Bu eklentiyi kontrol edin.
Resim

aknctn
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen aknctn »

ESQARE yazdı: 22.03.2021, 15:38 İncelediğim kadarıyla hata eklenti yüzünden kaynaklanıyor. Eklentiyi kaldırırken bir yerde hata yapmışsınız. Ayrıca eklentinin adı sizin belirttiğiniz gibi Steam Status değil, yine aynı stevotr yapımcısına ait olan Profile Flair (Profil Yeteneği) eklentisidir. Bu eklentiyi kontrol edin.

Profil Flair eklentisi Steam Status ile aynı olan stevotr klasörüne kuruluymuş bende bunun farkında değildim. Steam Status'ü devre dışı bırak veriyi sil dedikten sonra stevotr klasörünü silecektim öncesinde içini kontrol ettiğimde flair klasörü vardı ama içi boştu ya da dosyalar görünmezdi mümkün mü bilemiyorum bende klasörü komple silince sanırım bu hata çıktı ortaya. Cpanel'de çöp kutusuna döndüğümde Flair klasörü orada içi boş duruyor. Flair eklentisinin klasörünü eski yedeklerimden çıkarıp yerine geri attım düzeldi. Steam Status için veriyi sil dediğimde aynı dizindeki klasörün içini silmemesi lazım ama ya o sebep oldu ya da ben farkında olmadan bi hata yaptım. Teşekkür ederim ESQARE

“3.3.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir