Nerdeki ayarı değiştirdim bilmiyorum ama sitede alt sayfalar girdikçe ağaç olarak üstte açılan kısım çıkmamaya başladı. Aşağıdaki resimdeki gibi boş çıkıyor.
Site Ağacı Görünmemeye Başladı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Site Ağacı Görünmemeye Başladı
Son yaptığınız değişiklikleri bilmeden cevap veremeyiz. Tema üzerinde oynama yaptıysanız öncelikle varsayılan prosilver stili ile deneyin.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Varsayılan tema olan Prosilverda sorun yok aşağıdaki gibi gözüküyor.

Ama kullandığım temada problem var. Son yaptığım değişiklik ne onu da hatırlamıyorum
Ama kullandığım temada problem var. Son yaptığım değişiklik ne onu da hatırlamıyorum

- Techno Light
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Merhabalar
Öncelikle tarayıcı önbelleğinizi temizleyiniz. Daha sonra forum sitenize tekrardan giriş yapın. Ardından Yönetim Kontrol Paneli ekranına gidin. Önbelleği temizlediğiniz için genel bakış ekranına yönlendirilirsiniz. Bu sayfayı aşağıya kaydırarak son yaptığınız işlemleri öğrenebilirsiniz. Genel bakış ekranının görüntüsü şu şekilde:

Saygılarımla.
Alperen Yiğiter.
Öncelikle tarayıcı önbelleğinizi temizleyiniz. Daha sonra forum sitenize tekrardan giriş yapın. Ardından Yönetim Kontrol Paneli ekranına gidin. Önbelleği temizlediğiniz için genel bakış ekranına yönlendirilirsiniz. Bu sayfayı aşağıya kaydırarak son yaptığınız işlemleri öğrenebilirsiniz. Genel bakış ekranının görüntüsü şu şekilde:
Saygılarımla.
Alperen Yiğiter.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Techno Light yazdı: 14.09.2021, 18:46 Merhabalar
Saygılarımla.
Alperen Yiğiter.
Maalesef kardeş. Önbellek ile alakası yok sanırım. Default temada sıkıntı yok ama diğer temalarda sorun oluyor

- Techno Light
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Son Yaptığınız işlemi öğrenmek içindir bu yöntem. Bu durumda tema yapımcısı ile iletişime geçmek daha sağlıklı olur. Ayrıca kullandığınız temanın demosunda da aynı sıkıntı varsa biz bir şey yapamayız.osmankaraca yazdı: 14.09.2021, 22:43Techno Light yazdı: 14.09.2021, 18:46 Merhabalar
Saygılarımla.
Alperen Yiğiter.
Maalesef kardeş. Önbellek ile alakası yok sanırım. Default temada sıkıntı yok ama diğer temalarda sorun oluyor![]()
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Sorunu çözdüm sonunda.
Araştırırken sorun olan temaların yeni versiyonlarının yayınlandığını gördüm. Güncelleme yapınca sorun çözüldü.
Teşekkürler herkese
Araştırırken sorun olan temaların yeni versiyonlarının yayınlandığını gördüm. Güncelleme yapınca sorun çözüldü.
Teşekkürler herkese
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir