yardım

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yardım

Mesaj gönderen crowzer »

Sitenin üst kısmında şöyle bir hata çıkıyor chmod ayarları doğru neden olabilir acaba yardımlarınızı bekliyorum

Kod: Tümünü seç

Warning: fopen(./cache/birthday_2.dat): failed to open stream: Permission denied in /home/crowzer/public_html/portal.php on line 461

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/crowzer/public_html/portal.php on line 462

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/crowzer/public_html/portal.php on line 463

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/crowzer/public_html/portal.php:461) in /home/crowzer/public_html/includes/page_header.php on line 810

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/crowzer/public_html/portal.php:461) in /home/crowzer/public_html/includes/page_header.php on line 816

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

Cevabını yine ben veriyim cache klasöründe fazladan dosyalar oluşmuş

Yardımlarınız İçin Teşekkürler
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
Kilitli