update_phpbb_20xx_to_plus_153.php ile yükseltmede hata

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
mehmetdu
Kayıtlı Kullanıcı

update_phpbb_20xx_to_plus_153.php ile yükseltmede hata

Mesaj gönderen mehmetdu »

Merhabalar.ben phpbb2021 kullanıyorum.plusa geçiş yapmak için update_phpbb_20xx_to_plus_153.php dosyasını attın ve çalıştırdım ama bir sürü hata mesajı çıkıyor. suan hem Plus hemde kurulu çalışıyor ama veri tabanım hala eskisinde yani phpbb2021.PLUS ise bomboş.en azından üye listemi kurtarmamın veya taşımamın bi yolu var mı? çok denedim ama bi türlü upgrade edemedim.İyi Çalışmalar.(ücretli hostta kurulu)HATA MSJları bu şekilde uzayıp gidiyor...

Warning: main(): Unable to access ./../extension.inc in c:\domains\mersinpsikoloji.com\wwwroot\forum\update_phpbb_20xx_to_plus_153.php on line 17

Warning: main(./../extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in c:\domains\mersinpsikoloji.com\wwwroot\forum\update_phpbb_20xx_to_plus_153.php on line 17

Warning: main(): Failed opening './../extension.inc' for inclusion (include_path='.;c:\php4\pear') in c:\domains\mersinpsikoloji.com\wwwroot\forum\update_phpbb_20xx_to_plus_153.php on line 17

Notice: Undefined variable: phpEx in c:\domains\mersinpsikoloji.com\wwwroot\forum\update_phpbb_20xx_to_plus_153.php on line 18

Warning: main(): Unable to access ./../common. in c:\domains\mersinpsikoloji.com\wwwroot\forum\update_phpbb_20xx_to_plus_153.php on line 18
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

anlamadım ama plus dosyalarını ftp den attınmı.
config.php hariç tüm plus dosyalarını da göndermen lazım
redmole
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen redmole »

ayrıca update klasörünü de olduğu gibi atman lazım ftp ye
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Kod: Tümünü seç

Warning: main(./../extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in

plus dosyaları göndermedin herhalde veya eksik gönderdin.

işlem yapmak için extension.inc dosyasını arıyor,
Kullanıcı avatarı
Kartal23
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Kartal23 »

PhpBB2 den Plus' a Geçiş formunun 4. sayfasını bir oku... ben problemsiz kurulumu tamamladım. ve nasıl yaptığımı da resimli olarak açıkladım.. o yönergeyi takip edersen problemsiz halledersin...
http://www.boraboy.net

Türkçe' ye Sahip Çık;
Yok Olmasına İzin Verme.
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir