kısıtlı yöneticilikte sorunlar

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
mohac
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kısıtlı yöneticilikte sorunlar

Mesaj gönderen mohac »

bazı moderatörleri kısıtlı yönetici yaptım ama konu taşıma,kilitleme gibi özellikleri gelmedi. sadece mod oldukları yerde geliyo. ben ise her yerde bu özelliklerinin olmasını istiyorum bunu nasıl halledebilirim
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Re: kısıtlı yöneticilikte sorunlar

Mesaj gönderen NEFRİT »

mohac yazdı:bazı moderatörleri kısıtlı yönetici yaptım ama konu taşıma,kilitleme gibi özellikleri gelmedi. sadece mod oldukları yerde geliyo. ben ise her yerde bu özelliklerinin olmasını istiyorum bunu nasıl halledebilirim
Sen konuyu aynalış anlamışsın gibi kısıtlı yöneti yaptığın zaman o kişi sadece admin panelde sizin istediğiniz yerlere giriş yapabilir. Gene nerede mod ise sadece orada modluk yapabilecektir.

Yani sen admin panelde bazı yerleri ona açıyorsun ama mod gene mod işte :D .
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
mohac
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mohac »

hımm o zaman pek bi esprisi yok kısıtlının o zaman co admin modu kurayım bi tane
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

mohac yazdı:hımm o zaman pek bi esprisi yok kısıtlının o zaman co admin modu kurayım bi tane
Ama ben sana moderator control panel isimli modu kurmanı tavsiye ederim bi kurup dene beğeneceksin.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir