rabbitoshi

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
mrttmr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

rabbitoshi

Mesaj gönderen mrttmr »

ben rabbitoshi yi kurdum sitede sayfanın üstünde şu hatayı veriyo

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/constants.php:2) in /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/sessions.php on line 254

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/constants.php:2) in /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/sessions.php on line 255

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/constants.php:2) in /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/sessions.php on line 254

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/constants.php:2) in /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/sessions.php on line 255

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/constants.php:2) in /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/functions.php on line 904

admin panelindede bu hatayı alıyorum

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/constants.php:2) in /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/sessions.php on line 366

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/constants.php:2) in /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/sessions.php on line 367

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/constants.php:2) in /home/www/turkhack.awardspace.com/admin/page_header_admin.php on line 143

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/constants.php:2) in /home/www/turkhack.awardspace.com/admin/page_header_admin.php on line 145

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/turkhack.awardspace.com/includes/constants.php:2) in /home/www/turkhack.awardspace.com/admin/page_header_admin.php on line 146

bide hayvan satın alcam bitek kartal çıkıyo diğer hayvanlar yüklü kartalı satın almak istiyorum busefer yeterince paranız yok diy cash mod kurulu çalışıyo
mrttmr
aykarama
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aykarama »

points mod var onu kurdunmu satın alabiliyorsun yoksa puanlarını görmüyor bendede aybısı oldu ama böyle hatalar vermedi dosyaları yerine koydunmu bi ona bak çünkü dosyay erişemiyor..
mrttmr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mrttmr »

hataları hallettimde hayvan alamıyorum şimdide cash mod var kurulu
mrttmr
aykarama
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aykarama »

ben cash modu kurdum sonra rabbitoshi modu sonrada point system modu kurdum point kurulmadan vermedi hepsi kurulu olacak yoksa çalışmıyor
mrttmr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mrttmr »

o problemi çözdüm ben sadece cash modlada oluyo cash modda veri tabanını users_points diye yapıcaz
mrttmr
azrahil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen azrahil »

arkadaşım bende hayvan alamıyordum söylediğin ipucu işime yaradı sağol
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir