YONETİM PANELİNE GİRİŞTE HATA VERİYO.....

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
dj_tazz
Kayıtlı Kullanıcı

YONETİM PANELİNE GİRİŞTE HATA VERİYO.....

Mesaj gönderen dj_tazz »

benim forumkurdundan bi tene forumum var stil degistiriyordum daha sonra yanlişlikla geri tusuna bastim ve oradan tekrar stil degistirdim sayfa yenilendi ama ondan sora bişi yapamadim ve hemen bi hata yazisi çıktı
''''Template->make_filename(): Error - file admin/index_frameset.tpl does not exist''''

ve aynen bu yazi yaziyordu baştan girmeye caliştim olmadi netten tamamen çıkıp tekrar denedim ama olmadi bana yardimçi olursaniz sevinirim şimdiki stilde çok kotu ne yapmaliyim...... şimdiden teşekurler....

site adresim http://www.hewaldjt.forumkurdu.net
HERYERE İMZA ATMAM....
YESILEJDER
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen YESILEJDER »

Sitede O kadar cok kod varkı ınan o forum nasıl dayanıyo anlamadım ! Hem Forumkurdu bır aralar hata yuzunden bınlerce forumu sıldı ( sılındı dıyorlar ). Bence Onlardanda Kaynaklanan Bısı Olabılır bu durum admın panelıne gırebılıyorsan bence sen bı tepmlape daha yukle belkı duzelır !
dj_tazz
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen dj_tazz »

YESILEJDER yazdı:Sitede O kadar cok kod varkı ınan o forum nasıl dayanıyo anlamadım ! Hem Forumkurdu bır aralar hata yuzunden bınlerce forumu sıldı ( sılındı dıyorlar ). Bence Onlardanda Kaynaklanan Bısı Olabılır bu durum admın panelıne gırebılıyorsan bence sen bı tepmlape daha yukle belkı duzelır !
ilgilendigin için saolda '''tepmlape daha yukle belkı duzelır''' demişin onu nasil yapcam...?
HERYERE İMZA ATMAM....
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

seçtiğiniz temanın klasöründe admin/index_frameset.tpl dosyası bulunamıyor.Bunu ancak tema için o dosyayı yeniden yükleyerek düzeltebilirsiniz.Ücretsiz forum kullandığınız için bunu sizin yapmanız mümkün değildir.Forum için destek veren sitenin yetkililerine bu durumu bildirin, düzeltsinler.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir