Confirm_code problemi üye olunurken.

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
helex12
Kayıtlı Kullanıcı

Confirm_code problemi üye olunurken.

Mesaj gönderen helex12 »

Plusta üye olurken VALIDATION kodu giremen gerekiyor.profil_add_body_tpl dosyasında Confirm_code da var fakat çıkmıyor ben VALIDATION code yerine Confirm_code kullanmak istiyorum bunu nasıl halledebilirim.Yanlış oturumlarda Confirm_code sorunsuz çıkıyor.Ama kayıt olurken bunu kullanamıyorum ne yapabilirim.Yardımınızı bekliyorum.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Confirm_code, PLUS tan kaldırılmıştır. Hemde tamamen kaldırılmıştır onu yerine koymak için ilk önce

1- Anti register mod un kaldırılması
2- Confirm_code mod un kurulması gerekmektedir.

Tğm bunlarıyapmak zorluk çıkartabilir ve uzun sürer çünki plus un usercp_register.php dosyası epeyce değiştirilmiştir epey karışıktır.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
helex12
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen helex12 »

pek karışık değil fakat Confirm_code da kurulu ben baktım 2 de var fakat Confirm_code gözkmüyor bi plus kurup görebilirsen sevinirim.Ne yapmalıyım denedem diğerini kaldırdım sadece Confirm_code kaldı fakat yine çıkmadı bi bakarsanız seviniriç
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

helex12 yazdı:pek karışık değil fakat Confirm_code da kurulu ben baktım 2 de var fakat Confirm_code gözkmüyor bi plus kurup görebilirsen sevinirim.Ne yapmalıyım denedem diğerini kaldırdım sadece Confirm_code kaldı fakat yine çıkmadı bi bakarsanız seviniriç

İyide confirm cod includes/register.php de yok ki , nasıl var, bir hatanız olsa gerek. Lütfen confirm kod un kurulumunu iyice inceleyiniz.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir