Plusta üye olurken VALIDATION kodu giremen gerekiyor.profil_add_body_tpl dosyasında Confirm_code da var fakat çıkmıyor ben VALIDATION code yerine Confirm_code kullanmak istiyorum bunu nasıl halledebilirim.Yanlış oturumlarda Confirm_code sorunsuz çıkıyor.Ama kayıt olurken bunu kullanamıyorum ne yapabilirim.Yardımınızı bekliyorum.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Confirm_code problemi üye olunurken.
Confirm_code, PLUS tan kaldırılmıştır. Hemde tamamen kaldırılmıştır onu yerine koymak için ilk önce
1- Anti register mod un kaldırılması
2- Confirm_code mod un kurulması gerekmektedir.
Tğm bunlarıyapmak zorluk çıkartabilir ve uzun sürer çünki plus un usercp_register.php dosyası epeyce değiştirilmiştir epey karışıktır.
1- Anti register mod un kaldırılması
2- Confirm_code mod un kurulması gerekmektedir.
Tğm bunlarıyapmak zorluk çıkartabilir ve uzun sürer çünki plus un usercp_register.php dosyası epeyce değiştirilmiştir epey karışıktır.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
helex12 yazdı:pek karışık değil fakat Confirm_code da kurulu ben baktım 2 de var fakat Confirm_code gözkmüyor bi plus kurup görebilirsen sevinirim.Ne yapmalıyım denedem diğerini kaldırdım sadece Confirm_code kaldı fakat yine çıkmadı bi bakarsanız seviniriç
İyide confirm cod includes/register.php de yok ki , nasıl var, bir hatanız olsa gerek. Lütfen confirm kod un kurulumunu iyice inceleyiniz.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir