CO admin JUnior admin mod hakkında bilgi istiyorum

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
caca
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

CO admin JUnior admin mod hakkında bilgi istiyorum

Mesaj gönderen caca »

Co admin ve junior admin bunlar forumda ne yapma hakkı kazanıyor arakdaşlar bu mod sanırsam bunu kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ne kadar yetkisi oluyo forumda belirtirseniz sevinirim?

yeni bir bölüm oluşturuyormu ? bütün bölümlerde yetkisi oluyomu gibi açıklama yaparsanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dj_akman »

bu mod şu işe yarıo senin yönetim panelinden belirlediğin bi kullanıcıya izin verdiğin yerleri yönetbilio daha açık anlatırsak şöle Yönetim Panelinde Kısıtlı Yönetici Diye Yeni Bir Yer Açılıo Modu Kurduğunda Sonra Sen Bi Kullanıcı Seçiosun ve Karşına Modüller Gelio Bu Mödüller Yönetim Panelindeki Seçenekler.Sen Kısıtlı Yönetici Yapmak İstediğin Kişiye Açmak İstediği Bölümleri Açıosun Dielim Ki Sadece Forum İzinlerini Yönetmesini İstiyorsun O zAMAN o modülü işaretliosun.sonra kısıtlı yönetici yaptığın kişiye senin gibi sayfanın altına yönetim paneli linki çıkıo.Yönetim Paneline Girdiğinde Senin Sadece İzin Verdiğin Modülü ve ya Modülleri Görebilio İzin Vermediklerini Göremio İnşallah Anlamışsındır 8)
caca
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen caca »

CO ADMin bütün forumları editleyebilir silebilir taşıyabilir yetkisinide veriyormu?
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dj_akman »

dediğim gibi eğer o modülleri işaretlersen yani forum yönetimi izinler bölümünü evet yapar ama işaretlemezsen hayır
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir