klasör silin hatası

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
gokhan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

klasör silin hatası

Mesaj gönderen gokhan »

arkadaşlar açtığım ücretsiz forum dünden beri Lütfen install/ ve contrib/ klasörlerini silin diye bir hata veriyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dj_akman »

Bu Bir Hata Değil ki Ftp alanından o klasörleri sil yoksa formun açılmaz
Kullanıcı avatarı
gokhan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen gokhan »

şu anda foruma girebiliyorum sorun kalmadı ama şimdide yönetim panelini tıkladığım zaman aşağıdaki hatayı veriyor

Kod: Tümünü seç

Warning: main(): Unable to access ./../includes/functions_jr_admin.php in /home/forumninni/public_html/admin/pagestart.php on line 41

Warning: main(./../includes/functions_jr_admin.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/forumninni/public_html/admin/pagestart.php on line 41

Warning: main(): Failed opening './../includes/functions_jr_admin.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/forumninni/public_html/admin/pagestart.php on line 41

Fatal error: Call to undefined function: find_lang_file_nivisec() in /home/forumninni/public_html/admin/pagestart.php on line 42
:(
Kullanıcı avatarı
gokhan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen gokhan »

Warning: main(): Unable to access ./../includes/functions_jr_admin.php in /home/forumninni/public_html/admin/pagestart.php on line 41 

Warning: main(./../includes/functions_jr_admin.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/forumninni/public_html/admin/pagestart.php on line 41 

Warning: main(): Failed opening './../includes/functions_jr_admin.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/forumninni/public_html/admin/pagestart.php on line 41 

Fatal error: Call to undefined function: find_lang_file_nivisec() in /home/forumninni/public_html/admin/pagestart.php on line 42
yönetim panelinde hala bu şekilde hata veriyor bilen yokmu nasıl düzelir :(
Kullanıcı avatarı
the_alorak
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen the_alorak »

Junior admin kurmamışsındır heralde ama, pagestart.php de onun kodu var ya 41. satırda onu sil yada

/includes/functions_jr_admin.php 
bu dosyayı Junior Admins modundan al ekle.. ama ilkini yap. Başka şeyler de bulamazsa onları da sil. Pagestart dosyan normal değil gibi..
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir