Arkadaslar Plusta Üye Olmayan konuları ve başlıkları göremessin yani hiç bi yeri göremessin
bide üye olan kişi kendi açtığı başlığı silemessin. böyle bi imkan varmı
ana sayfada yukarıda duran liklerin arasına Pano Kılavuzu • Arama • Seçenekler • İşaretler • Yeni Mesajlar (0) • Gruplar • Hesabınız • Kişisel Mesajlar • bunlar var bunların arasına link nasıl koyarım örnek sohbet albüm v.s.
Plusta üye olmayan
Bunu yapabilmen için overall_header aç bi yedek al. sonra bunu aç içindeki kkodların hepsini seç ve kopyala de, sonra frontpagede veya başka edidörü aç kopyala dediğin kodları boş bir sayfanın kod bölümüne yapıştır. sonra orada düzenlemeleri değişmesi gereken yeri değiştir ekle veya chat yaz mesela sonra link ver. ben öyle yaptım..ana sayfada yukarıda duran liklerin arasına Pano Kılavuzu • Arama • Seçenekler • İşaretler • Yeni Mesajlar (0) • Gruplar • Hesabınız • Kişisel Mesajlar • bunlar var bunların arasına link nasıl koyarım örnek sohbet albüm v.s.
bende bu forumda öğrendim bunları..
Arkadasım dedigin gibi yaptım oldu çok teşekkür ederim bilgine sağlıkerkan52 yazdı:Bunu yapabilmen için overall_header aç bi yedek al. sonra bunu aç içindeki kkodların hepsini seç ve kopyala de, sonra frontpagede veya başka edidörü aç kopyala dediğin kodları boş bir sayfanın kod bölümüne yapıştır. sonra orada düzenlemeleri değişmesi gereken yeri değiştir ekle veya chat yaz mesela sonra link ver. ben öyle yaptım..ana sayfada yukarıda duran liklerin arasına Pano Kılavuzu • Arama • Seçenekler • İşaretler • Yeni Mesajlar (0) • Gruplar • Hesabınız • Kişisel Mesajlar • bunlar var bunların arasına link nasıl koyarım örnek sohbet albüm v.s.
bende bu forumda öğrendim bunları..
diğer sorularıma cevap verebilecek arkadas varmı?
konuyu görenleri ayarlamak;
"Yönetim paneli"nden "forum yönetimi"nden kategorileri belirlerken, kategorileri oluştur.
sonra Solda "forum yönetimi"nin altında "izinler" var..
o izinlerden forumları seçerek "ayrıntılar"a tıklarsın...
Basit mod ve gelişmiş mod seçenekleri var altta...
gelişmiş modda çok ayrıntılı seçenekler var..
her kategoriye bunu uygulaman lazım...
kalaygelsin..
"Yönetim paneli"nden "forum yönetimi"nden kategorileri belirlerken, kategorileri oluştur.
sonra Solda "forum yönetimi"nin altında "izinler" var..
o izinlerden forumları seçerek "ayrıntılar"a tıklarsın...
Basit mod ve gelişmiş mod seçenekleri var altta...
gelişmiş modda çok ayrıntılı seçenekler var..
her kategoriye bunu uygulaman lazım...
kalaygelsin..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir