Plusta üye olmayan

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kural
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Plusta üye olmayan

Mesaj gönderen Kural »

Arkadaslar Plusta Üye Olmayan konuları ve başlıkları göremessin yani hiç bi yeri göremessin

bide üye olan kişi kendi açtığı başlığı silemessin. böyle bi imkan varmı

ana sayfada yukarıda duran liklerin arasına Pano Kılavuzu • Arama • Seçenekler • İşaretler • Yeni Mesajlar (0) • Gruplar • Hesabınız • Kişisel Mesajlar • bunlar var bunların arasına link nasıl koyarım örnek sohbet albüm v.s.
erkan52
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen erkan52 »

ana sayfada yukarıda duran liklerin arasına Pano Kılavuzu • Arama • Seçenekler • İşaretler • Yeni Mesajlar (0) • Gruplar • Hesabınız • Kişisel Mesajlar • bunlar var bunların arasına link nasıl koyarım örnek sohbet albüm v.s.
Bunu yapabilmen için overall_header aç bi yedek al. sonra bunu aç içindeki kkodların hepsini seç ve kopyala de, sonra frontpagede veya başka edidörü aç kopyala dediğin kodları boş bir sayfanın kod bölümüne yapıştır. sonra orada düzenlemeleri değişmesi gereken yeri değiştir ekle veya chat yaz mesela sonra link ver. ben öyle yaptım..

bende bu forumda öğrendim bunları..
Kural
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Kural »

erkan52 yazdı:
Bunu yapabilmen için overall_header aç bi yedek al. sonra bunu aç içindeki kkodların hepsini seç ve kopyala de, sonra frontpagede veya başka edidörü aç kopyala dediğin kodları boş bir sayfanın kod bölümüne yapıştır. sonra orada düzenlemeleri değişmesi gereken yeri değiştir ekle veya chat yaz mesela sonra link ver. ben öyle yaptım..

bende bu forumda öğrendim bunları..
Arkadasım dedigin gibi yaptım oldu çok teşekkür ederim bilgine sağlık

diğer sorularıma cevap verebilecek arkadas varmı?
Kullanıcı avatarı
pis7li
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pis7li »

konuyu görenleri ayarlamak;

"Yönetim paneli"nden "forum yönetimi"nden kategorileri belirlerken, kategorileri oluştur.
sonra Solda "forum yönetimi"nin altında "izinler" var..
o izinlerden forumları seçerek "ayrıntılar"a tıklarsın...
Basit mod ve gelişmiş mod seçenekleri var altta...
gelişmiş modda çok ayrıntılı seçenekler var..

her kategoriye bunu uygulaman lazım...

kalaygelsin..
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir