[url=http://www.phpbbturkey.com/mods.html:34cnv4ga]phpBB 2.0.x MOD Veritabanımızda[/url:34cnv4ga] yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 2.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen [b:34cnv4ga]2.0.x MOD Destek[/b:34cnv4ga] forumuna başlık açarak sorunuz.
Dostum Ellerine Sağlık Çok ii Anlatmışsın saol ... Ama Boyutu bunun çok uzun kısaltabilirmiyim ? eğer olursa nerden yapabilirim bide onu sölersen yeter kardeşim ...
bu Quick Reply'nin bir baskasi yokmu bunu bir kac kez denedim hata verdi. baskasi varsa yazarmisiniz dolasdim bütün konulari tek tek rastlayamadim google'da da arattim bulamadim, ama olmasi lazim.
klasörün içinden cıkan
lang_main.php dosyasını-----> forumunda ''/language/lang_turkish/'' in içine atıyosun(degistirilsinmi diye sorucak)
eng_lang_main.php dosyasının ismini lang_main olarak degistirip---> forumunda ''/language/lang_english/ in içine atıyosun(degistirilsinmi diye sorucak)
quick_reply.php dosyasını----> direk forum klasörüne atıyosun(degistirilsinmi diye sormıcak)
viewtopic.php dosyasınıda----> direk forum klasörüne atıyosun(degistirilsinmi diye sorucak)
quick_reply.tpl dosyasını -----> /templates/KENDİ KULLANDIGIN TEMA KLASÖRÜNÜN ADI/ nın içine atıyosun(degistirilsinmi diye sormııcak)
viewtopic_body.tpl dosyasını--> /templates/KENDİ KULLANDIGIN TEMA KLASÖRÜNÜN ADI/ nın içine atıyosun(degistirilsinmi diye sorucak)
bilmiyorum dedin bende baya bi içine girdim olayın