Tema gitti.

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
yuzu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Tema gitti.

Mesaj gönderen yuzu »

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 3437920 bytes) in /home/capaaol/public_html/phpBB3/includes/acp/acp_database.php on line 1113

Temada oynuyayım dedim. Forumun teması gitti. Database geri yükleyeyim dedim. Bu hatayı verdi ne yapabilirim.
Kullanıcı avatarı
the_alorak
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen the_alorak »

DBni phpmyadminden yükle bu sorun güvenlik dolayısıyla çıkan hatadır. belirli bir boyutun üstünde dosya ekletmiyor yükletmiyor bazı scriptler ve phpBB3de bunlardan biriymiş demekki.(güvenlik dolayısıyla)
Kullanıcı avatarı
yuzu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yuzu »

DB'yi nasıl myadmin'den yüklüyorum? Bilmiyorum elimdeki db yedeğini yüklemek yani.
Kullanıcı avatarı
yuzu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yuzu »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Forum bu halde db yükleyemedim. Başka bir yol söylermisiniz? temamı düzeltmem lazım 2 gün içinde.
Kullanıcı avatarı
the_alorak
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpmyadmin, dbni seçip, üstte sql(sql sorgusu) butonuna tıklayıp, gözat(browse) ye basıp yedeği seçip go demen. ama bazı hostlarda güvenlik nedeniyle ona da indirim uygulanabilir(browse yanında şu kadar kb olmalı yazar). eğer öyle olursa bir başlıkta sql bölümleme nasıl olacak demişti birisi ona söylemiştim..
Kullanıcı avatarı
yuzu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yuzu »

tamam da ben yedeklemeyi yönetim panelinden yaptım. Bu yedek myadmin'den yüklenmiyormuş. Yazdığınız yere baktım. Başka bir yol var mı?
Kullanıcı avatarı
the_alorak
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

o yedeğin yüklenmediği bilgisini nereden aldınız?
Kullanıcı avatarı
yuzu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yuzu »

sql bölümü diye bir konu var php2 yardımda. ordan öğrendim
Kullanıcı avatarı
the_alorak
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpBB3 yardım olarak söylüyorum yok öyle birşey. bb2 de de olmaması lazım.(yalnız ben indirip önce açıyorum not defteriyle-editplusla- sonra tek tek ekliyorum parçalayarak. Ama sql olarak da yükleneceğine eminim..)- hostun phpmyadminde de 2 mb sınırı yoksa tabi ki..
Kullanıcı avatarı
yuzu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yuzu »

abi be ben şu sql dosyasını parçalayamadım.Bi zamet yapıp bana verir mis
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir