Sizce bu forum phpbb destek forumu ve phpbb plus çok şık temalara sahipken neden türkçeleştirilmiyor butonları vesaireleri?.. Yada şöyle sormalıyım, phpBB Plus 'ın hazır türkçe teması sadece silvershadow mu var? Tema gurubu bize bu konuda yardımcı olamazmı? Tema için buton türkçeleştirmesi değil anlatmak istediğim.. yeni bi temaya geçtiğimde forum debug mod oldğundan hata veriyor ve hata genelde shotbox ımın görünmemesi, admin panel deki modül ayarlarına girememe bi çok sorun la karşılaşıyorum ve bu yüzden silvershadow la yetiniyorum..
Bu konuda tema gurubu helper ları ne düşünüyor acaba? Bize destek verecekler mi? Hatta ben buton türkçeleştirmeleri için gönüllü olabilirm böle bi hizmet verilirse ön ayak olabilirim..
Plus ta neden tema sıkıntısı yaşıyoruz??
plus'ın yapısı farklı normal phpbb temaları eksik kalıyor çok incelemedim ama şu kadarını söyleyeyim plus hazır bir sistem ve onu destekleyen phpbb2.de sitesi. bu konuda tema yapılırsa oradan takip etmek gerek.. yoksa butonlar yapılır..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
işte abi bende diyorum ki code larla ilgili kısmı siz halledin ben üzerime düşen (eğer yapılırsa) buton türkçeleştirmelerini yaparım PhotoShopta. phpbb2.de sitesinde güncel olarak temalar yayınlanmak ta bakmıştım bi kez. ama dediğim gibi TPL dosyaları eksik kalıyor. Burda da sanırım sizin devreye girmeniz gerekiyor.
Ben yapabilsem zaten burda paylaşırdım.. 

- crazyworld
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir