Arkadaşlar Sitemde phpbb securetiry 1.0.3 kurulu.sorunum şu bazen özel mesajla sistemim yani phpbb sistemim bana özel pm atıo.
Özel Pmnin Başlığı: phpBB Security Update
Mesajın İçeriği İse: Your Daily Database Backup Was Completed.
Böle Bi Özel Mesaj Atıo Ayrıca Forum Anasayfasında Bu Mesaj Geldiğinde Bu Mesajı Okumadan Önce phpbb_securetiry.php line işte buna bezner bi yazı çıkmakta sebebi nedir?
phpBB Security Update
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
security mod eğer ayarları doğru yapmışsanız yedekleme işlemini gerçekleştirecektir, özellikle 103 sürümünde bu özellik çalışmaktadır, fakat bu iş için sizin ayarladığınız o saatlerde sitenizde dolaşan birilerinin olması gerekmektedir... bu kişi de en azından 1 dk kadar sitede dolaşmalıdır...
bu açıdan gece 2 - 5 arasınını ayarlayın, bu saatlerde google ve diğer botlar siteleri gezmektedir, onlar sayesinde sisteminiz yedekleme işlemini gerçekleştirecektir, fakat onların da sitenizi gezmesi için en azından bir kaç forumun üyelerin okumasına açık olması gerekmektedir...
hadi kolay gelsin...
bu açıdan gece 2 - 5 arasınını ayarlayın, bu saatlerde google ve diğer botlar siteleri gezmektedir, onlar sayesinde sisteminiz yedekleme işlemini gerçekleştirecektir, fakat onların da sitenizi gezmesi için en azından bir kaç forumun üyelerin okumasına açık olması gerekmektedir...
hadi kolay gelsin...
ewt bende öle yaptım yarattım backup die chmod ayarını 777 yaptım ama yedeklenmio.kafkas29 yazdı:bu mesaj security nin database yedekleyemediğini söylüyo..
diğer söylediğini anlayamadım..
phpbbsecurity günlük veritabanı yedekler.phpbb forumunn ana dizininde backup adlı bi klasör oluşturacaksın onun içine yedekleyecek.
ben öyle yaptım ama yinede yedeklemiyo bunu sebebini bende çözemedim
diğeri de sabrü ünalın bahsettiği olayı nasıl yapçaz bilmiorum açıklarsan ii olur
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir