phpBB Security Update

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpBB Security Update

Mesaj gönderen dj_akman »

Arkadaşlar Sitemde phpbb securetiry 1.0.3 kurulu.sorunum şu bazen özel mesajla sistemim yani phpbb sistemim bana özel pm atıo.

Özel Pmnin Başlığı: phpBB Security Update
Mesajın İçeriği İse: Your Daily Database Backup Was Completed.

Böle Bi Özel Mesaj Atıo Ayrıca Forum Anasayfasında Bu Mesaj Geldiğinde Bu Mesajı Okumadan Önce phpbb_securetiry.php line işte buna bezner bi yazı çıkmakta sebebi nedir?
kafkas29
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen kafkas29 »

bu mesaj security nin database yedekleyemediğini söylüyo..

diğer söylediğini anlayamadım..

phpbbsecurity günlük veritabanı yedekler.phpbb forumunn ana dizininde backup adlı bi klasör oluşturacaksın onun içine yedekleyecek.

ben öyle yaptım ama yinede yedeklemiyo bunu sebebini bende çözemedim
Kullanıcı avatarı
MeQueR
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen MeQueR »

nem şahsen yedeklemeyi kapayarak bu sorunun üstesinden geldim :)
Bu mesaj değiştirilmemiştir.... ayrıntılı bilgi için istediğiniz numarayı çevirin :) ..

NOT: cupranın numarasını çevirirseniz mesuliyet kabul edilmez :roll:

beklediğiniz gibi gelmedim ama olsun :P
sabri ünal
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sabri ünal »

security mod eğer ayarları doğru yapmışsanız yedekleme işlemini gerçekleştirecektir, özellikle 103 sürümünde bu özellik çalışmaktadır, fakat bu iş için sizin ayarladığınız o saatlerde sitenizde dolaşan birilerinin olması gerekmektedir... bu kişi de en azından 1 dk kadar sitede dolaşmalıdır...

bu açıdan gece 2 - 5 arasınını ayarlayın, bu saatlerde google ve diğer botlar siteleri gezmektedir, onlar sayesinde sisteminiz yedekleme işlemini gerçekleştirecektir, fakat onların da sitenizi gezmesi için en azından bir kaç forumun üyelerin okumasına açık olması gerekmektedir...

hadi kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kafkas29 yazdı:bu mesaj security nin database yedekleyemediğini söylüyo..

diğer söylediğini anlayamadım..

phpbbsecurity günlük veritabanı yedekler.phpbb forumunn ana dizininde backup adlı bi klasör oluşturacaksın onun içine yedekleyecek.

ben öyle yaptım ama yinede yedeklemiyo bunu sebebini bende çözemedim
ewt bende öle yaptım yarattım backup die chmod ayarını 777 yaptım ama yedeklenmio.

diğeri de sabrü ünalın bahsettiği olayı nasıl yapçaz bilmiorum açıklarsan ii olur
kafkas29
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen kafkas29 »

sabri ünalın dediği şu yedekleme gerçekleşirken sitede birilerinin bulunup dolaşması şart.Bu yüzden bu işi sağlama almak için yedekleme süresini gece 2-3 arasına alın o saatlerde google botları sitenizi dolaşıyo yedekleme işlemi sorunsuz gerçekleşir.

diyo
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

öüzr dileirm ya backup klasörünü oluşturduğum sanıodum ama fpte baktım oluşturmamışım inşallah olur bu sefer
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir