Site el değiştiricek
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Site el değiştiricek
Arkadaşlar http://www.devilakin.com/phpbb/portal.php sitesini başkasına vermek istiyorum çünkü artık phpbb den değiştiriyorum. O kadar emek verdim bari boşa gitmesin isteyen bi arkadaş olursa vericem. tek istediğim portalda links yazan yerde oradaki gördüğünüz resin boyutunda bide benim sitenin resmini koymak sadece okadar. Girin profil bölümlerini forumları falan gezin beğenirsenin bu başlık altında bana haber verebilirsiniz ancak üyeler ve forumlar silinicek. isteyene bende kurulumda yardım edicem ve zaten ayarları sizin sitenize göre yapıcam.
Ancak şimdiden belirtim
Açık olup olmadığı beni bağlamaz yani hack olursa benim suçum değil bu
Aynı zamanda siteyi alan kişinin yaptı hatalar sonucu oluşan bozukluklarda beni bağlamaz.
Sadece 1 hafta destek veririm daha sonra destek kesilir
Ekstra özellikler istemeyin.
Siteyi bu halde kabul etmeniz gerekmektedir.
Herhangi bi hata yok tıkır tıkır çalışıyo bunu garanti ediyorum.
Ancak dosya etleme (attach mod) da izinleri ayarlayamıyosunuz bununda çözümü var ama ben bilmiyorum onun için halledemedim yoksa kodları falan uyumla halde çalışmakta.
yüklü olan modar
Color grops
Quick reply
Log actios mod
phpbb security
thanks mod
admin userlist
attach mod
cracker tracker professional
disable board message
EzPortal
Hide mod
Junior admin
Categories Hirerarci
Profile Control Panel
Admin personel message
Renommee reputation system
Whois online time edit
Extreme style mod
EBM (süreli banlama)
Bunlardır.
Almak isteyemler buraya cevap yazsın aksi taktirde 1 hafta sonra site el değiştirmeden silinicek
Ancak şimdiden belirtim
Açık olup olmadığı beni bağlamaz yani hack olursa benim suçum değil bu
Aynı zamanda siteyi alan kişinin yaptı hatalar sonucu oluşan bozukluklarda beni bağlamaz.
Sadece 1 hafta destek veririm daha sonra destek kesilir
Ekstra özellikler istemeyin.
Siteyi bu halde kabul etmeniz gerekmektedir.
Herhangi bi hata yok tıkır tıkır çalışıyo bunu garanti ediyorum.
Ancak dosya etleme (attach mod) da izinleri ayarlayamıyosunuz bununda çözümü var ama ben bilmiyorum onun için halledemedim yoksa kodları falan uyumla halde çalışmakta.
yüklü olan modar
Color grops
Quick reply
Log actios mod
phpbb security
thanks mod
admin userlist
attach mod
cracker tracker professional
disable board message
EzPortal
Hide mod
Junior admin
Categories Hirerarci
Profile Control Panel
Admin personel message
Renommee reputation system
Whois online time edit
Extreme style mod
EBM (süreli banlama)
Bunlardır.
Almak isteyemler buraya cevap yazsın aksi taktirde 1 hafta sonra site el değiştirmeden silinicek
En son devilakin tarafından 09.08.2006, 13:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Dünya karşılaştığın fırtınalara değil gemiyi limana yaklaştırıp yaklaştırmadığına bakar
Arkadaşlar ücret istemiyorum sadece portal sayfasındaki links kısmana benim reklamı koymak. ama domaini satmıyorum onuda söleyim domani va alanızı siz kendiniz karşılayacaksınızı şuana kadar 2 kişi istetedi dsk ve beyzale ikinizede verebilirim bide şua var ücretsiz alana kurmayın vemem ve reklamıda sitenin yayın boyunca kalacak şart bunlar.
Ve sadece yayınlanacaksa veririm.
Ve sadece yayınlanacaksa veririm.
Dünya karşılaştığın fırtınalara değil gemiyi limana yaklaştırıp yaklaştırmadığına bakar
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir