Mod kurulumu için ücreti mukabilinde destek aranıyor..

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
tiamat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mod kurulumu için ücreti mukabilinde destek aranıyor..

Mesaj gönderen tiamat »

Şu anda aktif olan forumumda bulunan mesajları etkilemeden kurmak istediğim modlar var. Bu modların kurulumu konusunda makul bir ücret karşılığında yardım edecek arkadaş arıyorum.. İlgilenenler Pm atabilirler..
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

mod kurulumu genelde pek de zor bişey degil,modu kurmaya çalışıp takıldıgınız yerde buradaki arkadaşlara sorsanız bence daha iyi olur.ama siz bilirsiniz yinede ;) bu arada herşeyden önce profilinizdeki site yerine kendi sitenizi yazarsanız,kim nereye yardımcı olacagını,ne sorunu oldugunu vb....daha iyi bilir.bence sitenizi ekleyin,ben şimdi bi bakayım dedim ama siteniz belli degil - bakamıyorum :cry:

kolay gelsin...
tiamat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tiamat »

teşekkürler, kurmak istediğim modlar arasından en önemlisi subforum.. Şu anda kullandığım forum 4-5 aylık .. Üzerinde sadece son gönderilen mesajlar modu var.. Sıfır forum olsa denerdim ama aktif bir forum olunca subforumu denemeye çekindim. Database de yedek almak ve geri yüklemek biraz sıkıntılı oluyor çünkü..
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

Database de yedek almak ve geri yüklemek ile ne ilginiz var ki?sonuçta degişikliklerin yapılacagı dosyalar belirlidir,siz sadece degişiklik yaptıgınız dosyaların yedegini alırsanız sorun çıkmaz...ben yeni bi mod yükleyecegimde önce dosyanın yedegini alıyorum sonra da modu ekledikten sonrakini alıyorum.sitemde 35-40 tane mod yüklü ve hepsinin de mod yüklemeden önce ve sonraki dosyaları var.sorun olursa eskilerini atıyorum :D
zuper
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen zuper »

ben yaparım ücrette talep etmem msn ye ekle konuşalım.

phpbb security ve ctrackeri de aynı anda çalışır vaziyette kurarım istersen.

counterstrike291@mynet.com

8)
tiamat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tiamat »

zuper yazdı:ben yaparım ücrette talep etmem msn ye ekle konuşalım.

phpbb security ve ctrackeri de aynı anda çalışır vaziyette kurarım istersen.

counterstrike291@mynet.com

8)
msn e ekledim.. çok sağol
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir