PHP My Admin Nereden Açılıyor?

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Murat5
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

PHP My Admin Nereden Açılıyor?

Mesaj gönderen Murat5 »

Pardon biraz cahilim de modlarda yazıyor PHP My Adminde SQL sorgulaması yapın diyor ben bunu anlamadım. İnternetten phpMyAdmin 2.8.2.1 diye birşey yükledim bununla ilgili bişey mi bu? Bununla ilgiliyse nasıl kuracağım bunu?????
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

phpmyadmin hosting firmanın sana sunduğu bir bölgedir. bu adrese aynen bir mail sunucusuna bağlandığın gibi bir adresten bağlanırsın. bu adreside (phpmyadmin) hosting firmandan öğrenmelisin. kullanıcı adı ve şifresiyle birlikte.
Murat5
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Murat5 »

Peki lycos sitemde nerden girebilirim buraya ve benim indirdiğim şey ne işe yarıyor?
Murat5
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Murat5 »

Tripod.lycos.co.uk ta PHPMYAdmin diye birşey buldum ama modda sql sorgulaması yapın ve şu satırı ekleyin diyo onu nasıl yapacağım?

Benim indirdiğim PHP My Admin 2.8 i nasıl kuracağım acil yardım???
ramazanaksoy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpmyadminn

Mesaj gönderen ramazanaksoy »

Selam... ya forum kurdum da yönetici paneline giremiyorum. phpmyadmine otomatik dosya gönderiliyo ama oraya benm eklemem gereken dosya varmı? eskiden forum kurmustum hatasızdı oraya sql dosyalarını kendim yüklemiştim ama slq dosyaları hazır nerde var? önerilerinizi beklıyorum
Tşkler
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir