admin silindi
admin silindi
forumda aradım ama bulamadım.
bütün üyeleri sildim, yanlışlıkla admin de silindi.
ikinci adminle giriş yapabiliyorum.
nereden düzeltebilirim?
bütün üyeleri sildim, yanlışlıkla admin de silindi.
ikinci adminle giriş yapabiliyorum.
nereden düzeltebilirim?
yardim gibi
forumun yönetici panelinde solda kullanıcı izinleri falan diyor orda bir yerde kullanıcılara admin veya kullanıcı diye ayar veriyorsun bir sölüyüm dedim bende pek anlamam sende anlıyorsan kullanıcılara üye olunca admin onayını bekle diye uyarı çıkıyor o çıkmadan direkt nasıl üeye olurlar söyle
Yardımlaşmak Güzeldir:)
hayır senin dediğin yanlış. config.php gibi bir yerden girip yapmalıyım ben. forumdan değil de cpanelde... inşallah bir cevap veren çıkar...
senin sorunun cevabı:
soldaki menüden ayarlara geliyorsun. orada hesap aktivasyonu var.
kapalı dersen e-mail onayı olmadan direkt üye girişi yaparlar.
kullanıcı dersen e-mail onayı yaparlar.
yönetici dersen senin onayını beklerler.
bak bu da resmi:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
sende necip fazıl videosu var mı? 60 mb falan diyorlar, varsa rapid'e atıp buraya eklersen iyi olur. ya da bulabilir misin?
senin sorunun cevabı:
soldaki menüden ayarlara geliyorsun. orada hesap aktivasyonu var.
kapalı dersen e-mail onayı olmadan direkt üye girişi yaparlar.
kullanıcı dersen e-mail onayı yaparlar.
yönetici dersen senin onayını beklerler.
bak bu da resmi:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
sende necip fazıl videosu var mı? 60 mb falan diyorlar, varsa rapid'e atıp buraya eklersen iyi olur. ya da bulabilir misin?
1. si konu dışı sorular sormayın ve yazmayın.Burada konumuz phpBB'dir.
Diğer soruya gelecek olursak.Admin silindiyse geri getiremezsiniz.Fakat admin olarak giriş yapamıyorsanız yeni bir admin oluşturmak için:
Yeni bir kullanıcı adı oluşturun.Daha sonra phpMyAdmine girin.phpbb_users tablosunu seçin, açılan pencereden sol üst kısımdan Browse/Tara linkine tıklayın.Daha sonra açılan sayfanın en son sayfasına giderek yeni oluşturduğunuz kullanıcı adının ayarlarını değiştirin.user level değerini 1 yapın.Daha sonra Go/git yapıp kaydedin.
Diğer soruya gelecek olursak.Admin silindiyse geri getiremezsiniz.Fakat admin olarak giriş yapamıyorsanız yeni bir admin oluşturmak için:
Yeni bir kullanıcı adı oluşturun.Daha sonra phpMyAdmine girin.phpbb_users tablosunu seçin, açılan pencereden sol üst kısımdan Browse/Tara linkine tıklayın.Daha sonra açılan sayfanın en son sayfasına giderek yeni oluşturduğunuz kullanıcı adının ayarlarını değiştirin.user level değerini 1 yapın.Daha sonra Go/git yapıp kaydedin.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
phpBB Plus mı yüklü?

Yönetim panelden Gruplar menüsünün altından renk grupları kısmına girip yönetici rengini belirlemelisiniz.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir