ücretsiz-hazır forumlar

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Life4renT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ücretsiz-hazır forumlar

Mesaj gönderen Life4renT »

öncelikle söyleyim çok çok anladığım söylenemz site yapımı gibi işlerden bi sorum olacak

forumda dolaştığımda bazı konularda "bunlar ücretsiz forumlar için geçerli değildir" gibi yazılar çıkıyo acaba ücretsiz forumalrla ilgili yardım topicleri wr mı?

warsa nerde?

cewaplarsanız çok sewinirim teşekkürler şimdiden...
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

ücretsiz forumlara özel bir başlık açılmadı şu an için..
ama bizler genel tartışmalarda açılan başlıklarda yada konuyla ilgili yerlerde açılan bedava forumlarla ilgili soruları cevaplıyoruz..
esasında hangi ücretsiz forumu kullanıyorsanız oranın yönetimine danışılması seçenekler arasında olabilir.....
ama bizlerde bu konuda soruları cevaplıyoruz..
Life4renT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tşkkürler...

bnm bhsettim forum şu http://www.didotrfans.cjb.net

ve de ana sayfasına herhangi bi sitenin banner'ini ekleyeblr mym ?
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

"bunlar ücretsiz forumlar için geçerli değildir" derken,onların ftp destegi olmadıgı için yardımcı olunamıyor diyor arkadaşlar...çünkü siz sitenizin dosyalarına ulaşamıyorsunuz ftp destegi yoksa.ücretsiz forum kurabileceginiz biçok site mevcut ama hazır forum farklı,ücretsiz forum farklıdır.mesela sizin bahsettiginiz site forumup.com da alınmış ve hazır site.bu tür sitelere siz sonradan eklenti yapamazsınız.temasını degiştiremez,sürüm yükseltemezsiniz,genel bi hata oluşsa düzeltemezsiniz.yani yönetim aslında sizin elinizde degildir.ama lycos vb bedava himzet veren sitelerden açarsanız sitenizi istediginiz hertürlü degişikligi de yapar,bu siteden destek de alarak istediginiz gibi geliştirebilirsiniz...ana sayfaya baner eklemek için size verilen kodları sitenizin yönetim panelinden yeni bi forum açarak,açıklama kısmına kodları ekleyiniz ve baner görünecektir..bende biçok baneri siteme bu şekilde ekledim.nasıl durduguna profilimdeki siteden bakabilirsiniz.sitemin alt bölümlerinde banerler mevcut...
Life4renT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sanırım anladım...

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için eyw dostum
Kullanıcı avatarı
LiBeRo_5
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

nasıl?

Mesaj gönderen LiBeRo_5 »

selam arkadaşlar ben de hazır forum veren ditelerden biri olan

http://www.bedavaforum.org sitesinden aldım... gerçekten çok iyi ....

ama bu phpbb olayını çözmüş değilim.. yani site yapmasını çok kolay hale getirmişler ama
mesela;

1. alt forum nasıl yapılır?
2. butonları istediğim gibi nasıl yaparım(yoksa yapamaz mıyım)
3. siteme nasıl başka sitelerin bannerlerini koyarım?
4. phpbb kullanımı konusunda bir kalvuz yokmu??
5. site adımın kayarak geçmesi için ne yapabilirm??

bunları öğrenebileceğim bir kaynak bulabilirseniz çok sevinirim...
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

Life4renT yazdı:tşkkürler...

bnm bhsettim forum şu http://www.didotrfans.cjb.net

ve de ana sayfasına herhangi bi sitenin banner'ini ekleyeblr mym ?
Anladığım kadaıyla forumunu forumup'tan almışsın

forumup'ın Yardım destek sitesi var Reklam olmasın staff.forumup.com Ama Burası inglizce Türkçeside vardır herhalde
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
atahanaydin92
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen atahanaydin92 »

LiBeRo_5 yazdı:selam arkadaşlar ben de hazır forum veren ditelerden biri olan

http://www.bedavaforum.org sitesinden aldım... gerçekten çok iyi ....

ama bu phpbb olayını çözmüş değilim.. yani site yapmasını çok kolay hale getirmişler ama
mesela;

1. alt forum nasıl yapılır?
2. butonları istediğim gibi nasıl yaparım(yoksa yapamaz mıyım)
3. siteme nasıl başka sitelerin bannerlerini koyarım?
4. phpbb kullanımı konusunda bir kalvuz yokmu??
5. site adımın kayarak geçmesi için ne yapabilirm??
1-Alt forum yapamazsın
2-Butonlar zaten türkçe desteği verilmiştir.Paneli kurcalarsan bulursun :D
3-Yeni forum açarsın istediğin bir kategorinin içine Açıklama bölümüne banner kodunu yazarsan çıkaçaktır
4-forumupta yardım support forumu var ama ama senin dediğin free hostu kullanmadım bilemiyorum.
5-Bu konuda bir fikrim yok.
Kullanıcı avatarı
LiBeRo_5
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen LiBeRo_5 »

teşekkürler bilgiler için...
atahanaydin92
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen atahanaydin92 »

rica ederim :)
oZzİE
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen oZzİE »

Sağol ama benimkinde olmuyo ş,ğ,ç harferini okumuyo bi yardım edermisiniz??
Emeğe Saygı
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

konuyu saptırmayın arkadaslar.. yardımlar için gerekli yerlere gerekli sorunlarınızı iletin. siz ne kadar düzenli ve tertipli şekilde sorununuzu sunarsanız bizde o kadar iyi bir şekilde ve o kadar cabuk şekilde cevaplandırırız.. biraz daha dikkat ve özen gösteriniz. burası bir destek sitesi yazı panosu değil istediğiniz yere yazılarınızı yapıştıramazsınız (yazamassınız).. yazarsanız ne olur. cevap alamazsınız.. sonra da gelip kızıyorsunuz mod sun hava atıyosun.. çok biliyorsun hava atıyorsun gibi mesajlar yazıyorsunuz.. kimse üzerine alınmasın sözüm ortaya... bizler bası bos kisiler değiliz.. herkesin olduğu gibi bir işimiz var onunlada ilgilenmek zorundayız. açıkcası kimsede mecbur değil burada yardımcı olmaya. yaptığımız herşey karşılıksız.. ben şahsen yardımcı olabiliyorsam mutlu oluyorum ama tekrar söylüyorum biraz daha dikkatli. önce bir gezinin.. Konu Başlıkları altındaki Duyuruları okuyun. ondan sonra yardım isteyin. bir başlıklara göz atın sorununuz mutlaka bir başkasının başına gelmiştir ve tartışılmıştır.. yada bir çözümü sunulmuştur... lütfen biraz daha okumayı alışkanlık haline getirin. şu anda yaptığımız iş. ekmek dilimlemek kadar kolay bir iş değil zaman gerektiriyor acele etmeyin. ederseniz hata yaparsınız. yavaş yavaş ve dikkatli inceleyerek.

Saygılar... İyi çalışmalar...

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir