Herkes admin
Herkes admin
arkdaşlar nukeden phpbb ye geçiş yaptım ve 2.hatamı alıyorum.siteye giren herkes istediği mesajı düzenleebiliyo silebiliyo admin paneline girebiliyo.admin panelinden hiçbirinde rütbe var gözükmüyor ama isteyen herkes girebiliyo.Admini nasıl 1 e düşüreceğim ben ???
Genel Hata
Couldn't update private forum permissions
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' 1)' at line 2
INSERT INTO phpbb_auth_access (forum_id, group_id, auth_mod) VALUES (1, , 1)
Line : 391
File : admin_ug_auth.php
rütbe atarken bu hatayı alıyorum.[k.izinlerinde]
nukeden phpbb ye geçmiştim....
hata nedir nasıl çözülür ?Teşekkürler
ayrıca bu hatayı da alıyorum....acaba bu iki hata ilişkili mi nasıl halllederim....
1200 üye var herkes admin ve admin panelinde bu gözükmüyo ve 2.hata olarak yukarda verdim ne hata verdiğini kullanıcı izinlerinde yönetici atarken bu hatayı veriyo
teşekkürler yardım edeceklere
eyv
Couldn't update private forum permissions
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' 1)' at line 2
INSERT INTO phpbb_auth_access (forum_id, group_id, auth_mod) VALUES (1, , 1)
Line : 391
File : admin_ug_auth.php
rütbe atarken bu hatayı alıyorum.[k.izinlerinde]
nukeden phpbb ye geçmiştim....
hata nedir nasıl çözülür ?Teşekkürler
ayrıca bu hatayı da alıyorum....acaba bu iki hata ilişkili mi nasıl halllederim....
1200 üye var herkes admin ve admin panelinde bu gözükmüyo ve 2.hata olarak yukarda verdim ne hata verdiğini kullanıcı izinlerinde yönetici atarken bu hatayı veriyo
teşekkürler yardım edeceklere
eyv
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
slm
onun rütbelerle alakası yok izinlerle alakalı sen yönetim panelinden izinlere gir we herkesin admin yetkisini ordan kapat
Re: Herkes admin
Kullanıcı rütbeleri ile bir alakası yok .orange323 yazdı:arkdaşlar nukeden phpbb ye geçiş yaptım ve 2.hatamı alıyorum.siteye giren herkes istediği mesajı düzenleebiliyo silebiliyo admin paneline girebiliyo.admin panelinden hiçbirinde rütbe var gözükmüyor ama isteyen herkes girebiliyo.Admini nasıl 1 e düşüreceğim ben ???
SQL Kodu ile bu işi halledebilirsin . user_xxx diye bir tablo . bu tabloda 1 varsa admin yapar . şuan iş yerinden çıkıyorum yarına aksar . bilen biri varsa yazsa iyi olur . ( sql kodunu yazmak için )
Bir php kodu
$GodBeach = "Php Script Yazılır";
print $GodBeach;
Önizleme: Php Script Yazılır
$GodBeach = "Php Script Yazılır";
print $GodBeach;
Önizleme: Php Script Yazılır
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir